Hosting2GO waardeert securityinfrastructuur op met partner Infradata

1 min. leestijd

Share

Hosting 2GO is met meer dan 50.000 gehoste domeinnamen een van de snelst groeiende en meest vooraanstaande hostingbedrijven van Nederland. Om de groeiende vraag te beantwoorden en de performance van het bestaande netwerk hierop te testen heeft Hosting 2GO Infradata gevraagd om een uitgebreide netwerkscan uit te voeren. Infradata heeft na analyse een voorstel gedaan voor het opwaarderen van de securityinfrastructuur. Na acceptatie van het netwerkdesign heeft Infradata enkele nieuwe firewalls en switches van Juniper Networksgeïntegreerd. Hosting 2GO en Infradata hebben samen het bestaande netwerk gemigreerd en het nieuwe geïmplementeerd.

Hosting 2GO onderscheidt zich door het aanbieden van één zeer compleet hostingpakket dat gemakkelijk te gebruiken is voor een zeer lage prijs. Naast deze lage prijs werkt de organisatie met apparatuur en services van topkwaliteit om klanten maximale uptime te garanderen. Infradata werkt ook hier aan mee door de 24/7 support op het nieuwe netwerk op zich te nemen.

De geintegreerde nieuwe firewalls en switches van Juniper Networks zijn allemaal uitgevoerd met het befaamde JUNOS operating systeem waardoor de operationele kosten van het nieuwe netwerk laag gehouden worden.

“Hosting 2GO was op zoek naar een nieuwe betrouwbare netwerkpartner met gedegen expertise en ervaring. We zijn daarom ook zeer trots dat ze bij Infradata uitgekomen zijn”, aldus Simon de Heer, Sales Executive van Infradata. “Met dit nieuwe netwerk kan Hosting 2GO nog jarenlang vooruit en kan daarbij een perfecte prijs/kwaliteit van de dienstverlening aan zijn klanten bieden.”

Voor meer informatie: Hosting2GO.nl en Juniper.net

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates