Bedrijfsupdate

Toonaangevend security- en netwerkbedrijf Infradata zet Europese expansie voort als Nomios

Richard Landman
Placeholder for Richard landman 1024x1024Richard landman 1024x1024

Richard Landman , Head of marketing , Nomios Nederland

2 min. leestijd
Placeholder for Nomios celebrationNomios celebration

Share

Alle Infradata-bedrijven in België, Duitsland, Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk gaan verder onder de naam Nomios. Samen met Nomios in Frankrijk vormen we nu de Nomios Group. Wij zijn zeer verheugd om dit nieuws met al onze klanten en partners te delen. Onze naamswijziging naar Nomios is een logische stap in ons transformatieproces. Onze nieuwe identiteit markeert de volgende fase in onze ontwikkeling als een toonaangevende Europese cybersecurity- en netwerkdienstverlener.

Wij willen onze gewaardeerde klanten en strategische partners bedanken voor hun vertrouwen en samenwerking tijdens de voorbije jaren. De kwaliteit, mensen en expertise die u van ons gewend bent, blijven onveranderd. We kijken uit naar de verdere ontwikkeling van ons geavanceerde dienstenportfolio, waaronder managed security services. Onze klanten zullen veel baat hebben bij onze gebundelde krachten, waarbij sterke lokale teams van experts worden ondersteund door onze pan-Europese organisatie.

Ad Scheepbouwer, de voormalige CEO van onder meer KPN en TNT, is in 2019 benoemd tot niet-uitvoerend voorzitter van de Raad van Bestuur. "Door de groeiende vraag naar cybersecuritydiensten kan het bedrijf op steeds grotere schaal in Europa opereren. Als Nomios Group zijn we in een positie om de grootste pan-Europese leverancier van cybersecurity- en netwerkdiensten te worden," aldus Scheepbouwer.

Veilig en verbonden

Onze expertise in cybersecurity en networking vormt de basis voor de oplossingen en diensten die we leveren. Een gecombineerde aanpak op beide gebieden is wat ons onderscheidt van concurrenten. We richten ons op het creëren van waarde via onze support, managed en professionele diensten om ervoor te zorgen dat de organisaties van onze klanten veilig en verbonden blijven.

Nomios heeft langdurige strategische partnerships met belangrijke vendors in de industrie zoals Palo Alto Networks, Juniper Networks, F5 Networks, Cisco, Arista Networks, Vectra AI, Fortinet, Cybereason, en anderen.

"Nomios speelt een essentiële rol in veel grootschalige datanetwerken in Europa. De naamsverandering markeert een nieuwe fase in onze reis. Als relatief jong bedrijf hebben we een aanzienlijke groei doorgemaakt. We kijken ernaar uit om onze expansie voort te zetten als Nomios en om de digitale infrastructuren van onze klanten te beveiligen en te verbinden," zegt CEO Sébastien Kher van Nomios Group.

Nieuwe websites zijn live

De naamswijziging wordt afgetrapt met de lancering van onze nieuwe websites. We hebben de volledige inhoud, navigatie en vormgeving van alle websites en pagina's vernieuwd. De nieuwe websites voor onze bedrijven in België, Duitsland, Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk zijn nu live. Lees alles over onze oplossingen en dienstenportfolio, ontdek het laatste nieuws en blog posts, of duik in onze case studies. Ontdek vandaag nog wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Over Nomios group

Infradata werd 17 jaar geleden opgericht als netwerkintegrator en is sindsdien uitgegroeid tot een expert in cybersecurity. Nieuwe kantoren en overnames zorgden voor internationale expansie. Het bedrijf zag zijn omzet groeien met 30% per jaar tot 250 miljoen euro en telt nu meer dan 500 medewerkers, verspreid over twintig locaties wereldwijd. Nomios levert cybersecurity- en netwerkdiensten aan meer dan 2.500 klanten, waaronder veel grote ondernemingen, tier-1 service providers, overheidsinstellingen en datacenter- en cloudproviders.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates