Security solutions

Toekomstbestendige beveiliging. Ga verder dan de frontlinie van cyber security.

Cyberaanvallen blijven groeien, zowel in aantal als in complexiteit. Het scala aan slechte partijen breidt zich uit. Bovendien stellen digitale transformatie en nieuwe technologieën organisaties bloot aan nieuwe kwetsbaarheden.

Het doel voor alle organisaties zou moeten zijn om niet alleen de onderneming te beschermen met een goede cybersecurity hygiëne en basis verdedigingslinies, maar ook om de respons te optimaliseren met meer geavanceerde tools en strategieën. Naarmate de digitale transformatie vordert, zou cybersecurity een faciliterende functie moeten zijn in plaats van een blokkade voor innovatie en verandering.

De enige effectieve benadering van veiligheid is een allesomvattende, architecturale aanpak - een aanpak die beheersbaar, aanpasbaar, veerkrachtig en responsief is. Met de beveiligingsoplossingen en -diensten van Nomios kun je de digitale bedrijfsvoering op een veilige manier aansturen.

Constante waakzaamheid

Het huidige bedreigingslandschap vormt een reëel risico voor jouw gevoelige gegevens, winstgevendheid en reputatie. IT-beveiliging moet een continue activiteit zijn die een duidelijk inzicht vereist in de manier waarop gebruikers, klanten en applicaties toegang krijgen tot gegevens en hoe apparaten worden geconfigureerd.

Nomios is al sinds 2004 gespecialiseerd in het beoordelen, bouwen en beheren van bedrijfsinformatiebeveiliging. Onze uitgebreide engineering ervaring geeft ons de mogelijkheid om beveiligingsstrategieën en -oplossingen te ontwikkelen die inspelen op jouw groeiende bedrijfsuitdagingen. Ons deskundige beveiligingsteam helpt je de risico's van moderne bedreigingen te beperken.

Artikelen

Laatste nieuws en blog