Infradata levert Multi-IMSI oplossing Sponsored Roaming Vodafone

1 min. leestijd
BroadForward

Share

Infradata rolt de BroadForward Multi-IMSI oplossing uit bij Vodafone om sponsored roaming mogelijk te maken bij meer dan 700 Vodafone roaming partners in meer dan 230 landen.

Infradata, een toonaangevende onafhankelijke leverancier van managed services en oplossingen voor cloud networking en beveiliging in heel Europa, kondigde vandaag aan dat Vodafone hen selecteerde voor het aanbrengen en implementeren van de BroadForward Multi-IMSI oplossing. Sponsored roaming is de managed roaming service van Vodafone die partners toegang bieden tot het wereldwijde roaming netwerk tegen gereduceerde roaming tarieven. Met deze service zijn partners niet verplicht om individuele roaming overeenkomsten aan te gaan met operatoren wereldwijd. Ze ervaren dezelfde coverage en kwaliteitsdienst als Vodafone klanten, zónder de SIM kaart of het telefoonnummer te moeten wijzigen.

Met de BroadForward Multi-IMSI oplossing kan Vodafone de Sponsored Roaming dienst over 2G, 3G en 4G netwerken configureren. De software-based oplossing van BroadForward bestaat uit een gebruiksvriendelijke GUI configuratie en integratie met geavanceerde signaling scenario's, zonder dat scripting of coding nodig is. De Multi-IMSI oplossing is onderdeel van de suite die BroadForward aanbiedt met Next Generation Signaling producten voor routing, interworking, security en number portability.

Infradata is toonaangevend expert en gecertificeerd reseller van het volledige BroadForward productportfolio. Infradata werd geselecteerd door Vodafone op basis van de aanwezige uitgebreide kennis en ervaring met het design, de implementatie en ondersteuning van de BroadForward producten.

Nico Van Buitenen, Managing Director bij Infradata BeLux: “Roaming is een belangrijke bron van inkomsten voor de gehele telecomsector, nu de internationale mobiele data roaming opbrengsten geschat worden op 31 miljard dollar in 2022. We zijn erg trots dat Infradata en BroadForward geselecteerd werden op basis van onze signaling expertise en de vaardigheid om de multi-protocol routing intelligence en flexibiliteit toe te voegen die door een vooraanstaande Sponsored Roaming Hub vereist. wordt”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates