Placeholder for BroadForward Partner/ ResellerBroadForward Partner/ Reseller
Authorised Partner

BroadForward

Wij laten mobiele breedband werken

Placeholder for Malik skydsgaard h M Gj I Zo OC8 unsplashMalik skydsgaard h M Gj I Zo OC8 unsplash

BroadForward is marktleider op het gebied van signaling interworking en intelligente routering

BroadForward is marktleider op het gebied van intelligente routing en interworking software voor 2G/3G, 4G/LTE, 5G, IMS, vaste lijnen, Wi-Fi, nummerportabiliteit, IPX- en M2M-netwerken. Als een van de snelst groeiende signaling vendoren, levert BroadForward next-generation signaling-producten en netwerkapplicaties van topklasse aan MNO's, MVNO's, Enterprises, M2M en IPX providers. Alle BroadForward-producten zijn hardware-onafhankelijk en bieden ondersteuning voor netwerkvirtualisatie, OpenStack en cloudimplementaties.

Deze onafhankelijke en gespecialiseerde softwareleverancier is opgericht door een internationaal team van experts op het gebied van mobiele telecommunicatie. Zij hebben een bewezen trackrecord voor het bouwen van carrier-grade producten en services voor mobiele operators over de hele wereld. De softwareontwikkeling van BroadForward wordt volledig in Nederland gedaan.

Waarom BroadForward?

BroadForward concentreert zich voor de volle 100% op het leveren van de allerbeste software. Het bedrijf wordt alom beschouwd als de beste keuze voor providers, leveranciers en integrators van communicatiediensten. Dankzij de signaling-oplossingen van BroadForward kunnen die hun concurrerende producten en services beter in de markt zetten.

Indrukwekkende trackrecord

De mensen van BroadForward hebben ruim 20 jaar ervaring met het bouwen en ondersteunen van carrier-grade softwareproducten voor de grootste mobiele netwerken ter wereld. Dankzij hun indrukwekkende trackrecord voor de ontwikkeling van routers en gateways kan BroadForward onze klanten helpen met het implementeren van hun services in zeer complexe omstandigheden.

De aanpak van BroadForward is gebaseerd op innovatie en het doorlopend updaten van hun software. Zo blijven ze bij met de snel veranderende technologieën en kunnen ze voldoen aan de eisen die worden gesteld aan de capaciteit van telecomnetwerken.

Onze BroadForward-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van BroadForward met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door BroadForward zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw BroadForward-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates