Infradata partner met Foundry Networks

1 min. leestijd

Share

Foundry Networks en Infradata hebben een directe partner overeenkomst getekend. Na een aantal jaren succesvol te hebben samengewerkt, verwelkomt Foundry Networks Infradata in het Partner Connection Program. Dit partnership biedt een aantal belangrijke voordelen. Als basis ligt er een duidelijke business structuur waarin iedereen zijn taken en verantwoordelijkheden kent. Foundry Networks verzekert dat het partnership ervoor zorgt dat de groei en ontwikkeling van de business in lijn liggen met de investeringen van Infradata in deze samenwerking.

"We recognize the unparalleled value Infradata brings to our customers and we believe the involvement of Infradata in the Partner Connection Program will lay an even stronger foundation for the continued succes for both our organizations." aldus Chuck Jones, Director Global Field Operations Foundry Networks.

"De uitnodiging van Foundry Networks is een belangrijk signaal voor het vertrouwen in Infradata. Wij zien deze overeenkomst als een duidelijke beloning voor de investeringen in marketing en kennis die wij hebben gedaan in Foundry Networks. Ook Foundry Networks investeert en heeft recent nieuwe routing en switching producten geintroduceerd die zeer goed door de markt worden ontvangen. Wij zien daarom de toekomst met Foundry Networks zeer rooskleurig tegemoet." aldus Leon de Keijzer, Managing Director Infradata.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates