Juniper Networks leider in Gartner Quadrant voor data center networking

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Juniper Networks heeft bekend gemaakt dat het als leider genoemd wordt door Gartner in het Magic Quadrant 2018 voor Data Center Networking.

De CEO van Juniper Networks, Rami Rahim, reageerde op de erkenning van Gartner door te zeggen dat het erkend worden als een leider in het Magic Quadrant voor datacenter-netwerken door Gartner, 'een bewijs is van het succes van de visie en strategie van Juniper Networks'.

Datacenter Netwerken en multicloud-migraties vereenvoudigen

Met de focus van Juniper Networks op het vergroten van technische eenvoud, zei de CEO van Juniper Networks dat het portfolio van Juniper Networks 'de breedte en diepte heeft om zakelijke behoeften op te lossen', zoals die van datacentra en filialen, maar ook op het gebied van hardware en software, routing en switching voor betere beveiliging en van overdracht tot orkestratie. "Onze multicloud oplossingen stellen onze klanten in staat om de migratie naar multicloud-omgevingen te vereenvoudigen", voegt de Juniper Networks CEO hieraan toe.

Afhankelijkheid van één vendor vermijden

Het aangekondige nieuws komt kort nadat Juniper Networks verbeteringen aangekondigd heeft voor de Contrail Enterprise Multicloud oplossing. Deze verbeteringen bieden organisaties de mogelijkheid voor end-to-end policy en controle-mechanismen . Hierdoor is de oplossing geschikt voor elke workload die draait in fysieke én virtuele omgevingen, elke cloud en omgevingen voorzien van oplossingen afkomstig van meerdere leveranciers. Dankzij de open interfaces en standaard protocollen kan Contrail Enterprise Multicloud dus geïmplementeerd worden in diverse netwerkomgevingen. Hierdoor voorkomen organisaties dat bedrijven onnodig afhankelijk worden van één bepaalde vendor.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates