Juniper Networks toont voordelen Multi-Cloud tijdens PoC evenement

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Juniper Networks organiseerde haar jaarlijkse PoC-sessie op het Europese hoofdkantoor in Schiphol-Rijk. De redactie van Dutch IT-channel en Executive People was erbij en sprak in een video update met Brett Ley (Juniper Networks), Jan Hoogenboom (Neutral Internet Exchange, NL-ix), Steven Blees (Juniper Networks), Mohamed El Haddouchi (Director Technology & Innovation Cloud and Cyber Security at Infradata) en Chris Barnard ( Vice President IDC, European Telecommunications and Networking).

Juniper Networks presenteerde oplossingen die klanten een vereenvoudigde reis bieden naar de veilige en geautomatiseerde multicloud. Ondernemingen adopteren meer dan alleen cloud - ze gaan over op multicloud. Multicloud is de werking van meerdere cloud computing- en opslagservices in één infrastructuur. Het bepalende kenmerk is het beheren van de gedistribueerde bronnen als een enkele samenhangende infrastructuur. Dit vereist een naadloze werkomgeving die zich uitstrekt over de private en publieke clouds helemaal naar de cloud die op de campus en het filiaal bestaat.

Terwijl de overgang naar de cloud over wendbaarheid gaat, wordt de opkomst van multicloud als de waarschijnlijke bestemming voor ondernemingen bepaald door andere factoren. Of het nu gaat om economie die de dynamiek van meerdere leveranciers stimuleert, gegevensbeveiliging die overwegingen van herkomst vereist, toepassingsvereisten die verschillende clouds begunstigen, of zelfs alleen het besef dat een transitie een mix van oud en nieuw vereist, het resultaat voor vrijwel elke cloud gedreven onderneming zal multicloud zijn.

MX Series 5G Universal Routing Platform

Juniper Networks kondigde verder de introductie aan van MX Series 5G Universal Routing Platform en diverse software-innovaties. Het MX-Platform biedt de programmeerbaarheid, het prestatievermogen en de flexibiliteit die nodig zijn voor een snelle ontwikkeling en implementatie van cloud-diensten.

De vijfde generatie van het MX-platform is het resultaat van de jarenlange samenwerking van Juniper Networks met wereldwijde cloud-providers en serviceproviders. Het platform biedt vrijwel onbeperkte programmeerbaarheid, kostenefficiëntie en veelzijdigheid voor grootschalige toepassingen. Het MX-platform combineert de beste netwerksoftware en -hardware om operators, cloud providers en grote ondernemingen te helpen. Zo kunnen bedrijven voldoen aan de technologische en zakelijke eisen die aan hun dienstverlening gesteld worden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates