Juniper Networks Award

Nomios wint Juniper Networks Worldwide Partner of the Year award

3 min. leestijd
Placeholder for Nomios Juniper partner of the yearNomios Juniper partner of the year
Juniper Networks

Share

We zijn er trots op dat we zijn uitgeroepen tot Juniper Networks' #1 partner van het jaar 2022

Op 2 februari 2023 zijn we tijdens de Juniper Networks Partner Executive Summit in Madrid uitgeroepen tot Juniper Networks partner van het jaar 2022. Deze jaarlijkse awards eren de top Juniper channel partners in verschillende oplossingen, markten en regio's. De winnaars worden beoordeeld op alle aspecten van hun bedrijf en gekozen op basis van hun prestaties in 2022. Tot de prijscriteria behoren het vermogen van de partner om innovatieve bedrijfsoplossingen te stimuleren, uitzonderlijke aandacht voor de klantervaring en het bereiken van hun financiële doelen.

Op 2 februari 2022 werden we verkozen tot Juniper Networks partner van het jaar tijdens de Juniper Networks Partner Executive Summit in Madrid. Deze awards worden elk jaar aan de beste Juniper-partners gegeven, er zijn verschillende oplossing, markt en regio categorieën. We werden beoordeeld op alle aspecten van ons bedrijf en gekozen vanwege onze prestaties in 2022. De jury keek onder andere naar hoe we innovatieve bedrijfsoplossingen stimuleren, hoe we ons op de klantervaring richten en of we onze financiële doelen hebben bereikt.

"Nomios heeft hun betrokkenheid bij Juniper aangetoond en tegelijkertijd uitstekende resultaten geleverd, waardoor ze Juniper-partner van het jaar zijn geworden." - Gordon Mackintosh, Juniper Networks Group Vice President of Global Channel & Virtual Sales

Juniper Elite Plus partner

Vorig jaar introduceerde Juniper zijn meest exclusieve partnerprogramma: Elite Plus. Wij waren vereerd om te horen dat we ons voor het tweede jaar hadden gekwalificeerd als de meest toegewijde Juniper Networks partner in Europa. Door onze Elite Plus-status bevestigt Juniper onze uitzonderlijke kennis op het gebied van netwerken, routing en security, evenals onze diepe kennis van het Juniper Networks-assortiment.

Vooruitkijken

Wij bij Nomios willen onze samenwerking met Juniper nog verder uitbreiden, vooral in de zakelijke markt. Aan het einde van 2022 werd Juniper benoemd tot Leider in de Gartner® Magic Quadrant™ voor enterprise wired en wireless LAN infrastructuur. Zij hadden deze positie niet bereikt als ze geen geweldige oplossing, visie en service hadden. Dat aanbod is Mist AI. Het is aangetoond dat het zich onderscheidt van de andere producten in de branche op het gebied van gebruiksgemak, schaal, kosten en prestaties. Dat is ook wat wij bij Nomios ervaren als organisaties Mist AI testen of implementeren.

Terwijl we ons blijven richten op onze gezamenlijke basis in de markt voor service providers, hebben we bewust de keuze gemaakt om onze aanwezigheid in de zakelijke markt nog verder uit te breiden. We bouwen aan een digitale basis van wereldklasse en hebben de bewezen deskundigheid op het gebied van netwerk- en security-oplossingen om dit te realiseren. Hierbij krijgen we ook hulp van Juniper als strategische technologiepartner op dit gebied.

Wij zijn ontzettend trots om erkend te worden voor onze prestaties. Juniper Networks is een sterk en strategisch partner. Ze blijven aan de voorhoede van onze portfoliostrategie. Deze prijs is het bewijs van onze commerciële innovatie, onze flexibiliteit om aan de vraag van klanten te voldoen en onze geavanceerde technische en operationele vaardigheden. - Mohamed El Haddouchi, Group CTO en Managing Director Nomios Nederland

Rami Rahim, CEO van Juniper, kijkt uit naar het jaar 2023. Volgens Rahim blijft hun strategie, waarbij ze zich richten op klantbeleving en gebruikerservaring door middel van AI en cloudgebaseerde automatisering, aanslaan bij de markten waar ze actief zijn. Juniper gelooft dat hun unieke oplossingen, samen met hun investeringen en sterke werkzaamheden, hen in staat stellen om ook in 2023 groei te realiseren.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Onze experts en salesteams staan voor je klaar. Laat je contactgegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man