Juniper Networks

Nomios is geselecteerd als Elite Plus Partner in Europa door Juniper Networks

2 min. leestijd
Placeholder for Jumping in the airJumping in the air
Juniper Networks

Share

Nomios is erkend als Juniper Networks Elite Plus partner

Als meest toegewijde partner van Juniper Networks in Europa, zijn we gekwalificeerd voor hun hoogste niveau partnerprogramma: Elite Plus. Juniper Networks is een leider in secure, AI-gedreven netwerken. Met deze nieuwe partnerstatus bevestigt Juniper onze unieke expertise op het gebied van networking, routing en het security-landschap, en onze diepgaande kennis van het Juniper Networks-portfolio.

"Juniper Networks is een partner-centric bedrijf, en de investeringen die we hebben gedaan in het programma voor 2022 zullen onze sterke partnerschappen versnellen en ons allemaal verder brengen op het pad van hyper-groei," - Gordon Mackintosh, VP van Global Channel & Virtual Sales bij Juniper Networks.

Wat is Elite Plus nu eigenlijk?

Elite Plus is een kwaliteitslabel dat Juniper Networks toekent aan partners met een specifieke set van certificeringen en praktijkervaring in complexe omgevingen. Door Nomios deze status toe te kennen, erkent Juniper onze expertise en kennis.

"We zijn erg trots op de onderscheiding van de Juniper Networks Elite Plus-status. Het bevestigt ons hoge niveau van expertise, evenals ons bewezen bekwaamheid om te presteren in complexe en bedrijfskritische omgevingen. Wij geloven dat met de nieuwe overnames door Juniper van Apstra en 128 Technology, hun en onze positie in de markt aanzienlijk zal verbeteren. Wij kijken uit naar een jaar met een succesvolle samenwerking! - Sébastien Kher, CEO bij Nomios.

Drie focusthema's

Juniper heeft een zeer breed portfolio aan oplossingen. Voor het komende jaar gaan ze zich richten op drie oplossingen. Dit betekent niet dat ze hun andere oplossingen uit het oog zullen verliezen. Als Nomios bieden wij gestroomlijnde toegang tot deze gespecialiseerde Juniper-onderwerpen en beschikken wij over de experts in deze technologiegebieden.

  1. Netwerk automatisering: met de overname van Paragon, Apstra en Anuta kunnen zij een volledige suite van automatiseringsoplossingen aanbieden. Van operators die een WAN-service beheren tot engineers die bedrijfskritische Wi-Fi leveren, Juniper's volledige pakket van automatiseringsoplossingen levert het gemak, de schaal, de kostenbesparing en de zekerheid die je nodig hebt.
  2. AI-Driven Enterprise: met de overname van Mist Systems in 2019 konden ze het eerste en enige AI-gestuurde draadloze LAN aanbieden. De oplossing van Juniper en Mist levert diepe inzichten en analyses voor het end-to-end netwerk, waardoor je een buitengewone gebruikerservaring creëert.
  3. SD-WAN: Hun next-generation SD-WAN-oplossing ondersteunt de evoluerende behoeften van cloud-enabled bedrijfsnetwerken. Juniper Session Smart Routing, dat de AI-gedreven SD-WAN aandrijft, brengt gedistribueerde, software-gedefinieerde routing naar een nieuw niveau.

Juniper partner support

Al onze kantoren in Europa (Frankrijk, UK, Duitsland, Nederland, België en Polen) kunnen uitgebreide support bieden op Juniper Networks producten. Wij zijn ervaren Juniper Networks experts en bieden uitgebreide support diensten. Ons team bestaat uit support engineers uit alle regio's van de wereld. Wij werken met een Follow the Sun support model en zorgen ervoor dat technische expertise overal ter wereld tijdens daglichturen beschikbaar is.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Onze experts en salesteams staan voor je klaar. Laat je contactgegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Artikelen

Meer updates