Mist Systems visionair in Gartner Magic Quadrant voor bedrade en draadloze LAN-toegangsinfrastructuur

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Mist, een bedrijf van Juniper Networks, werd opgenomen in het Gartner Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure van 2019. Dit is het derde jaar op rij dat ze in het rapport als Visionary worden genoemd. Per 27 september 2019 hebben de draadloze toegangspunten van Mist Systems een 4,9 op 5 voor de markt voor bekabelde en draadloze LAN-toegangsinfrastructuur, gebaseerd op 26 totale beoordelingen van Gartner Peer Insights.

Het nieuws komt op de hielen van een spandoekjaar voor Mist dat een recordgroei, nieuwe draadloze netwerkproducten en de overname door Juniper Networks omvatte.

Juniper onder de 'Beste leveranciers van draadloze LAN-toegangsinfrastructuur van 2019'.

Eerder dit jaar werd Juniper Networks ook erkend door Gartner als een van de "Best Wired and Wireless LAN Access Infrastructure vendors of 2019". Mist Systems introduceerde 's werelds eerste AI-gestuurde virtuele netwerkassistent, Marvis, die gebruik maakt van Natural Language Processing om ongeëvenaard inzicht te geven in de WiFi-ervaring en prescriptieve begeleiding voor snelle probleemoplossing.

Marvis vult andere innovaties van Mist aan, waaronder bedrade/draadloze serviceniveaus, dynamische pakketvastlegging, AI-gestuurde ondersteuning, anomaliedetectie en gebruikersbetrokkenheid, met behulp van gepatenteerde virtuele Bluetooth™ LE.

Verbetering van IT-activiteiten voor AI-gedreven ondernemingen

Juniper Networks heeft Mist overgenomen om de ondernemingsportfolio van het bedrijf te completeren en een basis te leggen voor end-to-end AI-gedreven automatisering en inzicht. Deze convergentie van Mist AI-innovaties met Juniper's robuuste portfolio van schakel-, routing- en beveiligingsoplossingen is gunstig omdat het uiteindelijk de IT-activiteiten voor AI-gedreven ondernemingen verbetert.

De Mist-Juniper-oplossing blijft aan belang winnen bij topbedrijven wereldwijd, met een jaarlijkse groei van meer dan 300 procent en 3 van de Fortune 10 als klant.

"Wij zijn opnieuw vereerd om door Gartner erkend te worden als visionair in het Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure," zegt Sujai Hajela, medeoprichter en CEO van Mist. "Als pionier op het gebied van AI-gedreven netwerken blijven we ondernemingen automatisering en inzicht bieden met waardevolle functies zoals bekabelde/draadloze zekerheid en AI-gedreven ondersteuning. We zijn blij dat de industrie nota heeft genomen van deze innovaties en Mist en Juniper heeft erkend voor onze voortdurende prestaties en dynamiek.".

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates