Juniper Networks

Nomios en Juniper Networks winnen prestigieuze opdracht bij Waterschap Rijn en IJssel

1 min. leestijd
Placeholder for Waterways aquaductWaterways aquaduct
Juniper Networks

Share

Waterschap Rijn en IJssel heeft bekendgemaakt dat het een opdracht heeft gegund aan Nomios en Juniper Networks voor het leveren van netwerkapparatuur en bijbehorende software.

De opdracht omvat het leveren van Juniper Networks-netwerkapparatuur, waaronder switches, routers, firewalls en bijbehorende software voor alle locaties van het Waterschap. Ook zal Nomios de support van de geleverde netwerkapparatuur uitvoeren. De overeenkomst is gesloten op 26 juni 2023.

Het Waterschap Rijn en IJssel heeft gekozen voor Juniper hard- en software vanwege de gestandaardiseerde processen die hierop zijn ingericht. De overeenkomst omvat ook de levering van support voor de huidige netwerkapparatuur van het waterschap. Daarnaast zal Nomios het waterschap ondersteunen en adviseren bij hard- en softwareproblemen en ontwerp. Het Waterschap hecht grote waarde aan de kwaliteit en expertise van de leverancier op het gebied van kennis, beheer en onderhoud.

De laatste jaren is Nomios sterk gegroeid in de publieke sector en vitale infrastructuur. We hebben expertise op dit vlak sterk ontwikkeld en zij blij onze kennis nu ook toe te passen bij het Waterschap Rijn en IJssel.

Wat doet Waterschap Rijn en IJssel?

Waterschap Rijn en IJssel is een regionale overheidsinstantie in Nederland die verantwoordelijk is voor het waterbeheer in zijn werkgebied, en daarmee een essentiële rol speelt in het onderhouden van kritieke infrastructuur. Het waterschap zorgt voor veilige dijken, schoon en voldoende oppervlaktewater en het zuiveren van afvalwater. Deze taken zijn cruciaal voor het beschermen van de bevolking tegen overstromingen, het waarborgen van een gezonde leefomgeving, en het ondersteunen van de lokale economie en ecologie in het gebied langs de rivieren Rijn en IJssel in het oosten van Nederland.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Onze experts en salesteams staan voor je klaar. Laat je contactgegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Artikelen

Meer updates