Vancis vertrouwt op Infradata voor nieuwe Cloud infrastructuur

1 min. leestijd

Share

De Cloud infrastructuur van Vancis wordt door Infradata voorzien van de nieuwste technologie van Juniper Networks. Vancis maakt hierdoor een stap voorwaarts naar meer flexibiliteit, schaalbaarheid én next-level network automation.

‘De keuze om de Vancis Cloud met Juniper technologie te voorzien is voor ons voor de hand liggend vanwege onze eigen kennis. Infradata ondersteunt ons als kennishuis van Juniper Networks en is daarmee een vertrouwde keuze.’ - Ramon de Jong

‘Door onze expertise op gebied van Software Defined Network (SDN), Cloud Network, Automation en Security hebben we een toekomst vaste oplossing gedefinieerd. Samen met Vancis gaan we deze oplossing nu stapsgewijs implementeren'. - Erwin Hemmen, Managing Director, Infradata Nederland

Over Vancis

Vancis levert hoogwaardige cloud- en beheerdiensten voor non-profit organisaties. De IT-oplossingen van Vancis zijn veilig, schaalbaar en flexibel. Kwaliteit, leveranciersonafhankelijkheid, resultaatgerichtheid en samenwerking staan hoog in het vaandel. Vancis is niet zomaar een IT-dienstverlener. Als geen ander hebben ze zich gespecialiseerd op onderwijs, zorg en onderzoek. In deze sectoren lopen ze al ruim veertig jaar mee. Eerst als onderdeel van SURFsara, het IT-samenwerkingsverband van instellingen in het hoger onderwijs. En vanaf 2008 als onafhankelijke spin-off.

Vancis levert al ruim tien jaar Infrastructure-as-a-Service aan instellingen in het hoger onderwijs, de zorg en onderzoek. Op basis van het aantal gehoste virtuele machines is Vancis één van de grootste aanbieders van private clouddiensten van de Benelux. Onder de motorkap schuilen de beste techniek, een efficiënte backoffice en enthousiaste medewerkers met hart voor de klant.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates