Dat is een goed punt

We doen het vaak net even anders. Slimmer en sneller. Dat maakt een groot verschil bij ieder project.

Sterke punten

Een security- en netwerkpartner waar je op kan vertrouwen

Wij hebben meer dan een decennium ervaring in security en netwerken voor ondernemingen, datacenters en telecommunicatiebedrijven. Dit onderscheidt ons van "pure players" in de cybersecurity industrie en stelt jou in staat security te stroomlijnen met netwerk- en IT-infrastructuurdiensten.

icon Direct contact met experts
Direct contact met experts
Directe toegang tot gecertificeerde engineers en 24/7 support door ons wereldwijde team. Geen barrières, geen gescripte support gesprekken.
icon Krachtig ecosysteem
Krachtig ecosysteem
Best-of-breed oplossingen dankzij nauwe banden met de wereldwijde top op het gebied van netwerk en security technologie.
icon Superieure projectuitvoering
Superieure projectuitvoering
We bieden vakkundig projectmanagement en perfecte interdisciplinaire afstemming. Ervaar gemoedsrust tijdens de uitrol van jouw project.
icon Snel en wendbaar
Snel en wendbaar
Geen buzzwords. Wij hebben een niet aflatende focus op kwaliteit, snelheid en klanttevredenheid.
icon Peer-to-peer werkwijze
Peer-to-peer werkwijze
Wij verbinden ons met onze klanten op alle niveaus en functioneren als een verlengstuk van hun eigen team, van ingenieur tot executive en alles daar tussenin.
icon Sterk in complexe situaties
Sterk in complexe situaties
Wij werken aan de meest complexe netwerk en security projecten in zeer concurrerende industrieën.
Solution stack

Het volledige potentieel van technologie ontsluiten

Wij gebruiken security- en netwerktechnologie als basis voor onze oplossingen en diensten. Door support services, managed services en professional services toe te voegen, creëren onze teams strategische waarde voor onze klanten en partners.

Nomios biedt vandaag alle bouwstenen van een SASE-architectuur, samengebracht in één enkel aanbod. Ervaar het verschil met onze best-of-breed capaciteiten.

Placeholder for Solutions stackSolutions stack
Peer-to-peer

Werk samen met ons team. Het hele team.

Peer-to-peer is een belangrijk concept in de IT-wereld. Wij geloven dat dit ook geldt voor mensen. Wij verbinden en werken samen met onze klanten op alle niveaus, om hen beter van dienst te zijn en waardevolle en strategische partnerschappen te vormen voor de lange termijn. Onze mensen brengen een positieve houding en veel energie in elk project. Werken met Nomios is leuk. Wij geloven dat dit het verschil maakt.

  • Executives - Ons senior management team is zeer hands-on en levert strategisch overzicht. Zij begrijpen jouw bedrijf en de uitdagingen waarvoor je staat.
  • Sales - toegewijde accountmanagers helpen je bij het navigeren door de markt en ondersteunen je bij het besluitvormingsproces.
  • Architecten - De ervaren architecten van Nomios ontwerpen toekomstbestendige oplossingen op basis van de nieuwste technologie.
  • Engineers - Ons grote team van gecertificeerde engineers voegt waarde toe aan jouw project en ondersteunt jouw IT-team 24/7.
  • Project Manager - Soepele implementatie van IT-infrastructuur, cloud migraties en meer. Jouw projectmanager zorgt voor gemoedsrust.
  • Service Delivery Manager - Regelmatige rapportage en evaluatiemomenten zorgen voor een gestroomlijnde dienstverlening. Jouw pleitbezorger en customer success manager.
Placeholder for Engineers in office laughingEngineers in office laughing
Neem contact op met onze experts

Ons team staat voor je klaar

Geef ons een belletje of laat een bericht achter. We zijn benieuwd naar jouw security project, netwerk uitdagingen of andere vragen.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of nomios employee Karl for CRDC CTAPortrait of nomios employee Karl for CRDC CTA
Artikelen

Laatste nieuws en blog