Placeholder for Arista Networks Partner/ ResellerArista Networks Partner/ Reseller
Elite Partner

Arista Networks

Arista Networks is de leider in het bouwen van schaalbare high-performance en ultra-low-latency netwerken voor de datacenter en cloud computing omgevingen van vandaag

Placeholder for Arista header imageArista header image
Waarom Arista

Software-driven cloud networking

Arista Networks is een industrieleider in datagedreven, client to cloud networking voor grote datacenter-, campus- en routingomgevingen. De bekroonde platforms van Arista leveren beschikbaarheid, wendbaarheid, automatisering, analyses en beveiliging via een geavanceerde netwerkbesturingsstack.

De wereld beweegt zich naar de cloud om een betere wendbaarheid en zuinigheid te bereiken, in navolging van de cloud-titanen die het afgelopen decennium de economie van applicatie-levering hebben geherļnnnformeerd. Arista's innovaties in cloud networking maken dit mogelijk. Nieuwe moderne toepassingen zoals sociale media en big data, nieuwe architecturen zoals dichte servervirtualisatie en IP Storage en de dwingende noodzaak van mobiele toegang tot alle toepassingen hebben enorme eisen gesteld aan de netwerkinfrastructuur in datacenters.

Arista Networks

Oplossingen

Geconvergeerde netwerken met ultra lage latency

Next Generation Arista 7130 switching

De Arista 7130 serie biedt een uitgebreide set van platforms om ultra-lage latency networking, in-netwerk applicaties en samenstelbare custom packet processing te bedienen. De productfamilie bevat een brede selectie van krachtige hardware, FPGA-gebaseerde netwerktoepassingen en ontwikkellaarstool kit.

Downloads

Arista extra recourses in Engels

Het innoveren van cloud netwerken

De voordelen van Arista

Arista heeft de markt voor high-speed datacenterswitches verstoord met twee belangrijke innovaties. Hun kerninnovatie is geweest om een beter netwerkbesturingssysteem te bouwen, Arista EOS® (Extensible Operating System), dat ze vanaf de grond hebben opgebouwd met behulp van innovaties in de kern. Arista heeft nu meer dan 10 miljoen regels code en tienduizend mensjaren van geavanceerde gedistribueerde systemen software engineering in hun besturingssysteem.

Uitbreidbaar besturingssysteem (EOS)

EOS is gebouwd om open en op standaarden gebaseerd te zijn; zijn moderne architectuur levert betere betrouwbaarheid en is op unieke wijze programmeerbaar op alle systeemniveaus. EOS biedt onze klanten een ideaal platform om hun IT-workflows te automatiseren en tegelijkertijd met derden te integreren om best-of-breed oplossingen in multi-vendornetwerken te realiseren. EOS stelt onze klanten ook in staat om een beter overzicht te krijgen, problemen sneller te isoleren en te corrigeren, en een beter inzicht te krijgen in de netwerkprestaties in de loop der tijd in hun fysieke en virtuele netwerk.

Merchant silicon

De andere belangrijke innovatie van Arista is hun gebruik van merchant silicon. De traditionele benadering was altijd gebaseerd op het opzetten van teams van ASIC-engineers, die eigen ASIC's vrijgeven die zijn gekoppeld aan hun eigen software. Daardoor ontstaat de zogeheten vendor lock-in, die leidt tot minder keuzevrijheid voor klanten en hogere kosten. Het wegnemen van deze onderlinge onafhankelijkheden en de daaruit voortvloeiende vendor lock-in is het uitgangspunt voor software-defined networking en de basis voor de Universal Cloud Network-architectuur van Arista.

Arista heeft een benadering gekozen die is gebaseerd op merchant silicon en opensourcesoftware, en dat heeft geleid tot vele innovaties in netwerkapparatuur. Ze hebben zeer geavanceerde platforms ontwikkeld met hogere bandbreedte, hogere dichtheid en lagere kosten. Daarmee hebben ze technologische vooruitgang geboekt die helemaal past binnen de Wet van Moore.

Hun speerpunten zijn non-blocking netwerken, cross-sectional bandbreedte die non-stop beschikbaar is dankzij het gebruik van open en op standaarden gebaseerde netwerkstructuren, en verbeterde dichtheid, energie-efficiëntie en ondersteuning van nieuwe netwerkstandaarden zoals VXLAN. Daarbij is het uitgangspunt dat het niet nodig moet zijn om hele netwerken te vervangen of vast te zitten aan een enkele leverancier.

Merchant silicon heeft dit mogelijk gemaakt. Het resultaat is een betere prijs-prestatieverhouding in een markt die de afgelopen twintig jaar in de greep is geweest van verouderde benaderingen en vendor lock-in. Arista heeft EOS gebouwd zodat we meerdere families merchant silicon kunnen ondersteunen. Dat maakt snelle en brede innovatie mogelijk, en daarmee kunnen onze klanten hun voordeel doen, ongeacht met welk datacenterproduct ze werken.

Onze Arista Networks-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van Arista Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Arista zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Arista-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates