Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Gold Partner

Cisco Managed SASE

SASE transformeert netwerkbeveiliging en combineert naadloos cloud-gebaseerde netwerk- en beveiligingsfuncties voor wereldwijde beveiligde toegang tot apps en gegevens.

Placeholder for Cisco Gold PartnersCisco Gold Partners

Secure Access Service Edge (SASE): Vereenvoudig jouw beveiliging en netwerk drastisch

Zorg voor veilige toegang, altijd en overal, met toonaangevende oplossingen voor veilige connectiviteit die meeschalen met uw bedrijf.

Uitleg van Secure Access Service Edge (SASE)

  • SASE vertegenwoordigt de toekomst van netwerkbeveiliging. Een SASE-architectuur convergeert netwerk- en beveiligingsfuncties in de cloud om gebruikers te verbinden met de apps en gegevens die ze nodig hebben, ongeacht hun locatie. Door SASE te implementeren, kunt u:
  • Uw medewerkers naadloos verbinden met apps
  • Toegang beheren via vereenvoudigde beveiliging en handhaving van beleid Netwerk- en beveiligingsfuncties convergeren om te schalen met multi-cloud-eisen
  • Een enkele leverancier gebruiken om processen te stroomlijnen en hiaten te dichten

Connectiviteit gecombineerd met beveiliging

Veilig gebruikers, apparaten en apps verbinden om overal een ongeëvenaarde ervaring te waarborgen.

Netwerken en beveiliging stroomlijnen

Verminder IT-complexiteit door een krachtig platform in te zetten voor SD-WAN, SWG, ZTNA, DNS-layer beveiliging, CASB en meer.

Versterken van beveiligingsveerkracht

Versterk uw beveiligingspositie met krachtige tools en oplossingen die zijn ontworpen om te beschermen tegen bedreigingen die kwetsbaarheden in uw bedrijf en uw klanten exploiteren.

Optimale end-to-end bescherming

Benut de kracht van toonaangevende SSE (Security Service Edge) -oplossingen die zijn ontwikkeld om toegang tot apps, gegevens, tools en bronnen te beschermen.

Veilig en naadloos verbinden

Ondersteun een hybride personeelsbestand door gebruikers veilig te verbinden vanaf elke locatie met elke app op elk netwerk wanneer ze dat nodig hebben.

Professional services

Onze experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken, of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Dit kan de eerste stap zijn van een mooie samenwerking.

Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Artikelen

Meer updates