Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Gold Partner

Cisco Networking

Creëer een veilig netwerk met naadloze onboarding, door AI-gestuurde toegangscontrole en schaalbare groei door geïntegreerde automatisering en analyses.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Richt een netwerk in dat u gemoedsrust biedt

Creëer een netwerk dat zorgt voor gebruikerstevredenheid en naadloze bedrijfsactiviteiten door harmonieuze integratie van software en hardware. Laat automatisering, analyse en beveiliging het werk voor u doen, onvermoeibaar en betrouwbaar.

icon Vereenvoudig onboarding en provisioning
Vereenvoudig onboarding en provisioning
Gebruik geautomatiseerde workflows om snel nieuwe apparaten binnen het netwerk in te stellen en te voorzien van de nodige configuraties, in lijn met uw netwerkrichtlijnen.
icon Beheer toegang met gemak
Beheer toegang met gemak
Maak gebruik van de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie en machine learning (AI/ML) om endpoints te detecteren en te categoriseren, beveiligingsprotocollen af te dwingen en essentiële meldingen voor onmiddellijke actie te prioriteren.
icon Behoud de gezondheid van het netwerk
Behoud de gezondheid van het netwerk
Maak gebruik van telemetriegegevens en gebruiksvriendelijke beheertools om inzicht te krijgen in de gezondheid van clients, het netwerk en applicaties.
icon Schaal uw netwerk om aan de vraag te voldoen
Schaal uw netwerk om aan de vraag te voldoen
Vereenvoudig schaalbaarheid met veelzijdige router-poortconfiguraties die dynamisch kunnen worden aangepast aan wisselende eisen. Met Cisco Smart Licensing wordt het activeren van poorten een moeiteloos proces, precies wanneer en waar u ze nodig heeft.
Cisco

Oplossingen

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates