Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Gold Partner

Cisco Secure Endpoints (Voorheen: AMP for Endpoints)

Cisco verhoogt endpointsecurity door aanvallen te blokkeren en te helpen snel op bedreigingen te reageren

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Geef endpoints het voordeel van Cisco

In deze ongekende tijden waarin veel meer werknemers op afstand werken en malware steeds meer ontwijkend wordt, schiet de traditionele antivirus vaak tekort bij het beschermen van endpoints. Voor het beschermen van werknemers en het verdedigen tegen inbreuken zijn moderne technologieën nodig die zichtbaarheid creëren, beveiligingsactiviteiten automatiseren en vereenvoudigen. Met Cisco Secure Endpoints is het eenvoudig om deze bescherming, detectie, respons en dekking voor gebruikerstoegang tot stand te brengen om je te beschermen tegen elke bedreiging voor je endpoints. Geïntegreerd met het Cisco SecureX-platform, worden endpoint-events verrijkt met bruikbare inzichten die worden gegenereerd door Cisco-oplossingen of oplossingen van derden om de detectie en reactie van bedreigingen te versnellen.

Placeholder for Engineers in office laughingEngineers in office laughing

Endpoint Protection-platform + endpoint-detectie en respons

We brengen EPP- en EDR-mogelijkheden samen voor een uniforme en completere oplossing, genaamd Cisco Secure Endpoints.

  • Endpoint Protection Platform (EPP) levert een antivirusprogramma van de volgende generatie dat de complexe aanvallen van vandaag de dag stopt.
  • Endpoint Detection and Response (EDR) biedt meer geavanceerde mogelijkheden, zoals het detecteren en onderzoeken van beveiligingsincidenten, en de mogelijkheid om endpoints snel te herstellen.

Secure Endpoints maakt gebruik van meerdere beschermingsengines die worden aangedreven door Cisco Talos-dreigingsinformatie om dreigingen te blokkeren voordat ze in gevaar worden gebracht. Samen met SecureX verkrijg je een betere zichtbaarheid en automatisering over een uitgebreide reeks beveiligingstelemetrie buiten de endpoints, zodat je volledig op bedreigingen kunt reageren met beveiliging dat samenwerkt. Voor organisaties die een actieve, beheerde manier van opsporen van bedreigingen aan hun omgeving willen toevoegen, biedt Secure Endpoints nu SecureX Threat Hunting. Aangedreven door Cisco en een elite-team voor het opsporen van bedreigingen, ontvangt je organisatie hifi-waarschuwingen met aanbevelingen die rechtstreeks in de beheerconsole worden afgeleverd.

Secure Endpoints

Voordelen

Vervang oude antivirusprogramma volledig. Cisco Secure Endpoints biedt een door de cloud geleverde Endpoint Protection en geavanceerde Endpoint Detection and Response. Cisco stopt inbreuken en blokkeert malware en detecteren, beheersen en verhelpen snel geavanceerde bedreigingen die de frontlinieverdediging omzeilen.

icon Voorkomen
Voorkomen
Blokkeer bekende malware automatisch door gebruik te maken van de beste wereldwijde dreigingsinformatie en dwing Zero Trust af door te voorkomen dat risicovolle eindpunten toegang krijgen tot applicaties.
icon Detecteren
Detecteren
Voer complexe queries en geavanceerd onderzoek uit op alle endpoints en bewaak continu alle bestandsactiviteiten om heimelijke malware te detecteren.
icon Reageer
Reageer
Beheers de aanval snel door een geïnfecteerd eindpunt te isoleren en malware op pc's, Macs, Linux, servers en mobiele apparaten (Android en iOS) te herstellen.

Cisco SecureX Threat Hunting

Terwijl geavanceerde bedreigingen zich blijven verspreiden in de IT-infrastructuur van een organisatie, is het zoeken naar bedreigingen een praktijk geworden. Voor een elite beveiligingsorganisatie neemt het opsporen van bedreigingen een meer proactieve houding aan ten opzichte van het detecteren van bedreigingen. Threat Hunting was een natuurlijke, beveiligingsprogressie die werd bespaard voor de meest volwassen omgevingen waar bekwaam personeel kennis en tools gebruikt om hypothesen te formuleren en te onderzoeken met betrekking tot de beveiliging van hun organisatie in het dreigingslandschap. Met technologische vooruitgang en automatisering is het opsporen van bedreigingen nu binnen handbereik voor elke organisatie.

Threat Hunting is een op analisten gericht proces waarmee organisaties verborgen geavanceerde dreigingen kunnen ontdekken. Het vereist een proactieve benadering van beveiliging door middel van hypothese gedreven playbooks. Threat Hunting formuleert hypothesen op basis van een verscheidenheid aan invoervariabelen die de expertise van de jager omvatten. Deze hypotheses worden vervolgens toegepast op een herhaalbaar proces en uitgevoerd tegen eerder verzamelde telemetrie om tekenen van compromis te vinden die detectie hebben omzeild. Het produceert nieuwe high-fidelity-incidenten die worden geëscaleerd naar het beveiligingspersoneel voor verder onderzoek en triage.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates