Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller

Cisco Security

Vereenvoudig jouw beveiliging met het breedste, meest geïntegreerde platform.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Waarom Cisco Security?

Beveiliging is een sleur. We werken aan een toekomst en vechten om deze veilig te houden. De eisen zijn aanzienlijk. Een bedrijf heeft een personeelsbestand nodig dat overal en op elk apparaat wordt beschermd - een gedigitaliseerde werkplek waar elk onderdeel van jouw infrastructuur veilig is, waar ze ook worden uitgevoerd, 24/7. Ondertussen evolueren cyberdreigingen voortdurend, worden ze slimmer en geavanceerder.

Wat is het antwoord? Cisco herontdekt wat mogelijk is met Cisco SecureX, een cyberbeveiligingsplatform dat jouw beveiliging vereenvoudigt. Als toonaangevende beveiligingsprovider die 100 procent van de Fortune 100 beschermt, is niemand beter uitgerust. We kunnen bedrijven helpen de volledige infrastructuur te dekken met de beste producten op een geïntegreerd, open platform. Met ongeëvenaarde dreigingsinformatie en een toonaangevende zero trust-benadering helpt Cisco je effectieve beveiliging te bereiken om de veranderende dreigingen van morgen het hoofd te bieden.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair

Meer updates