Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Gold Partner

Cisco Security

Vereenvoudig jouw beveiliging met het breedste, meest geïntegreerde platform.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Waarom Cisco Security?

Beveiliging is een sleur. We werken aan een toekomst en vechten om deze veilig te houden. De eisen zijn aanzienlijk. Een bedrijf heeft een personeelsbestand nodig dat overal en op elk apparaat wordt beschermd - een gedigitaliseerde werkplek waar elk onderdeel van jouw infrastructuur veilig is, waar ze ook worden uitgevoerd, 24/7. Ondertussen evolueren cyberdreigingen voortdurend, worden ze slimmer en geavanceerder.

Wat is het antwoord? Cisco herontdekt wat mogelijk is met Cisco SecureX, een cyberbeveiligingsplatform dat jouw beveiliging vereenvoudigt. Als toonaangevende beveiligingsprovider die 100 procent van de Fortune 100 beschermt, is niemand beter uitgerust. We kunnen bedrijven helpen de volledige infrastructuur te dekken met de beste producten op een geïntegreerd, open platform. Met ongeëvenaarde dreigingsinformatie en een toonaangevende zero trust-benadering helpt Cisco je effectieve beveiliging te bereiken om de veranderende dreigingen van morgen het hoofd te bieden.

Placeholder for Cisco securexCisco securex

SecureX

SecureX is een cloud-native, ingebouwd platform dat ons Cisco Secure-portfolio en jouw infrastructuur met elkaar verbindt.

Placeholder for Cisco umbrellaCisco umbrella

Umbrella Security

Versterk jouw beveiliging in de cloud met Cisco Umbrella.

Placeholder for Cisco firewallsCisco firewalls

Next generation firewalls

Voorkom inbreuken, krijg inzicht in bedreigingen en automatiseer jouw netwerk- en beveiligingsactiviteiten.

Secure Connect

Cisco+ Secure Connect, een krachtige SASE-oplossing die hybride personeelsbestanden in staat stelt met vereenvoudigde beveiligde connectiviteit, productiviteitsverbetering en risicoreductie, allemaal ondersteund door een geïntegreerd platform.

DUO software

Beveilig je medewerkers met krachtige multi-factor authentication (MFA) en geavanceerde endpoint-zichtbaarheid

Cisco Secure Endpoints

Cisco verhoogt endpointsecurity door aanvallen te blokkeren en te helpen snel op bedreigingen te reageren

Stealthwatch Security

Schaalbare zichtbaarheid en beveiligingsanalyses voor jouw hele bedrijf

Threat Respons

Beveiliging die samenwerkt.

Identity Services Engine

Cisco Identity Services Engine (ISE) zorgt voor secure netwerktoegang en beheer door datagestuurde beleidshandhaving, gebruikersauthenticatie en dreigingsbeheersing binnen een zero-trust framework.

ThousandEyes

Identificeer direct wat invloed heeft op de gebruikerservaring in elk domein, zelfs in domeinen die je niet bezit of beheert.

Placeholder for Xdr index hero desktop 3200x1212gekniptXdr index hero desktop 3200x1212geknipt

XDR

Cisco XDR verhoogt de beveiligingsoperaties met ongeëvenaarde zichtbaarheid, nauwkeurige prioritering en naadloze integraties, allemaal op maat gemaakt voor verbeterde efficiëntie van cyberbeveiliging.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates