Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Gold Partner

Cisco SecureX

SecureX is een cloud-native, ingebouwd platform dat ons Cisco Secure-portfolio en jouw infrastructuur met elkaar verbindt. Het stelt je in staat om dwell time en menselijke taken te verminderen.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Het grootste, meest geïntegreerde platform

Bereik eenvoud, zichtbaarheid en efficiëntie door knelpunten te verwijderen die de toegang van jouw teams tot antwoorden en acties vertragen. SecureX omvat XDR-mogelijkheden en meer met elk Cisco Secure-product.

Belangrijke update: SecureX bereikt het einde van zijn levensduur op 31 juli 2024. Meer informatie over deze verandering en de overstap naar Cisco XDR vind je hier. Bekijk hier de nieuwe Cisco XDR pagina.

Cisco

SecureX capabilities

Integraties

Een geïntegreerd en open platform dat je bestaande ecosysteem vereenvoudigt en samenwerkt met oplossingen van derden.

Orchestratie

Automatiseer routinematige taken met vooraf opgestelde workflows die zijn afgestemd op veelvoorkomende use-cases. Of bouw je eigen workflows met ons drag-and-drop canvas met weinig code.

Reactie op bedreiging

Versnel onderzoeken naar bedreigingen en incidentbeheer door wereldwijde informatie en de lokale context in één overzicht samen te voegen en te correleren.

Apparaat inzichten

Beschik over een uitgebreide apparaatinventaris met het contextuele bewustzijn dat nodig is om hiaten in de dekking te identificeren en beveiligingsonderzoek te vereenvoudigen.

Uniforme zichtbaarheid

Ervaar de eenvoud met een aanpasbaar dashboard met operationele statistieken, inzicht in opkomende bedreigingen en toegang tot nieuwe producten met slechts één klik.

Ribbon en single sign-on

Gebruik het dashboardribbon voor snelle toegang tot SecureX-functies. Single sign-on helpt je om de context rond incidenten op één locatie te delen en te behouden.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates