Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Gold Partner

Stealthwatch Security

Schaalbare zichtbaarheid en beveiligingsanalyses voor jouw hele bedrijf

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Wees opkomende bedreigingen in je digitale bedrijf te slim af met toonaangevende machine learning en gedragsmodellering. Weet wie er op het netwerk is en wat ze doen met behulp van telemetrie van je netwerkinfrastructuur. Detecteer geavanceerde bedreigingen en reageer er snel op. Bescherm kritieke gegevens met slimmere netwerksegmentatie. En doe het allemaal met een agentloze oplossing die met jouw bedrijf meegroeit.

Placeholder for Senior female manager with two engineersSenior female manager with two engineers

Agentloze, schaalbare en geïntegreerde beveiliging

Cisco Stealthwatch is de meest uitgebreide oplossing voor zichtbaarheid en netwerkverkeeranalyse (NTA) / netwerkdetectie en respons (NDR) die gebruikmaakt van bedrijfstelemetrie van de bestaande netwerkinfrastructuur. Het biedt geavanceerde detectie van bedreigingen, versnelde reactie op bedreigingen en vereenvoudigde netwerksegmentatie met behulp van meerlaagse machine learning en entiteitsmodellering. Met geavanceerde gedragsanalyses weet je altijd wie er op het netwerk zit en wat ze doen.

Een enkele, agentloze oplossing biedt zichtbaarheid over het uitgebreide netwerk, van on-premise tot de cloud. En met Encrypted Traffic Analytics is het de enige oplossing die malware in versleuteld verkeer kan detecteren en naleving van het beleid kan garanderen, zonder decodering. Met het Cisco SecureX-platform kan je de waarde van Stealthwatch nu nog verder uitbreiden, van het netwerk en de cloud tot endpoints, applicaties en meer.

SecureX-platform en verkeersanalyse

Het Cisco SecureX-platform brengt het beste van onze brede en geïntegreerde beveiligingstechnologieën samen, inclusief verkeersanalyse voor geavanceerde detectie van en respons op bedreigingen. SecureX is een cloud-native, ingebouwde platformervaring die het Cisco Secure-portfolio en jouw infrastructuur verbindt. Het is geïntegreerd en open voor eenvoud, verenigd op één locatie voor zichtbaarheid en maximaliseert de operationele efficiëntie met geautomatiseerde workflows. Verminder de verblijftijd van bedreigingen en door mensen aangedreven taken drastisch om compliant te blijven en aanvallen tegen te gaan.

Stealthwatch Security

Flexibele implementatie-opties om overal zichtbaarheid te bieden

Stealthwatch security biedt uitgebreide cybersecurity-oplossingen voor zowel on-premises dataopslag als private en public cloud monitoring. Met granulaire afstemming, geautomatiseerde tuning en verschillende gebruiksscenario's voor zowel security- als netwerkoperaties, biedt het zowel hardware- als virtuele appliances, geprijsd op basis van flows per seconde (FPS) of gebruiksvolume, afhankelijk van de implementatie.

  • On-premise gegevensopslag, granulaire afstemming, SecOps- en NetOps-gebruiksscenario's, luchtgapnetwerken
  • Hardware of virtueel apparaat
  • Geprijsd door FPS (stromen per seconde)
  • Eenvoudige implementatie, geautomatiseerde afstemming, SecOps en lichte NetOps-use cases, bewaakt ook Meraki- en containeromgevingen
  • SaaS-gebaseerd
  • Op eindpunten gebaseerde prijzen
  • Geschikt voor alle organisaties die een openbare cloudinfrastructuur gebruiken, zoals Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform en serverloze omgevingen
  • SaaS-gebaseerd
  • Op gebruik gebaseerde prijzen worden bepaald door de hoeveelheid loggegevens
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates