Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Gold Partner

Cisco ThousandEyes

Identificeer direct wat invloed heeft op de gebruikerservaring in elk domein, zelfs in domeinen die je niet bezit of beheert.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Internet- en cloudzichtbaarheid voor servicezekerheid

Een combinatie van actieve en passieve bewakingstechnieken plus real-time detectie van internetstoringen geeft diepgaand inzicht in de gebruikerservaring van de applicaties en diensten die u levert en gebruikt.

Netwerk- en toepassingssyntheses

Hop-by-hop zichtbaarheid over LAN, WAN, internet en cloud netwerken gecorreleerd met BGP routing en web en API transactie ervaring metrics.

Cisco ThousandEyes met Cisco Catalyst 9000-switches

Cisco ThousandEyes Internet en Cloud Intelligence met Cisco Catalyst 9000-switches levert end-to-end zichtbaarheid, waardoor IT-teams de netwerken en applicaties kunnen zien en beheren waarop ze vertrouwen, maar die ze niet rechtstreeks beheren.

Cisco SD-WAN en Cisco ThousandEyes

Cisco ThousandEyes Internet en Cloud Intelligence, gecombineerd met Cisco SD-WAN, levert optimale digitale ervaringen met end-to-end zichtbaarheid vanaf de WAN-rand tot overal die belangrijk is voor uw bedrijf.

Cisco Webex en Cisco ThousandEyes

Cisco ThousandEyes Webex Agents, nu geïntegreerd in Webex datacenters, bieden uitgebreide, bidirectionele zichtbaarheid in de Webex omgeving. Dit geeft uw IT-team een duidelijk zicht tussen gebruikerslocaties en Webex-services.

Monitoring van eindgebruikers

Client-gebaseerde endpoint agent monitort gebruikersspecifieke applicatie-ervaring en end-to-end netwerkpad, van WiFi naar ISP naar VPN gateway naar bestemmingsservice.

Voordelen van Cisco ThousandEyes Eindgebruikersmonitoring:

  • Ondersteun uw digitale werknemers: Verkrijg inzicht in de ervaring van externe medewerkers en stel IT-helpdesks in staat om problemen sneller op te lossen.
  • Problemen met app-ervaringen oplossen: Monitor de interacties van werknemers met webgebaseerde applicaties om een goede ervaring en productiviteit te bevorderen.
  • Bekijk end-to-end connectiviteit: Visualiseer netwerkpaden van gebruikersapparaat naar WiFi-toegangspunt, ISP's en VPN-gateways naar SaaS en interne applicaties.

Inzichten in internet

Collectieve netwerk telemetrie van ISP, cloud en edge service providers plus software as a service (SaaS) applicatie uitvalgegevens zorgen voor real-time internet en applicatie uitval detectie.

Netwerkstoringen

Netwerkstoringen kunnen moeilijk te isoleren zijn, vooral binnen het netwerk van een serviceprovider. Internet Insights detecteert netwerkstoringen door te identificeren waar het verkeer eindigt binnen de netwerken van serviceproviders.

Uitval van applicaties

Het beheren van de gebruikerservaring van SaaS-applicaties (Software-as-a-Service) kan lastig zijn, omdat IT geen controle heeft over de code of de levering ervan. Internet Insights biedt inzicht in de beschikbaarheid van applicaties, de uitval, de omvang en de reikwijdte.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates