Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller

Cisco ThousandEyes

Identificeer direct wat invloed heeft op de gebruikerservaring in elk domein, zelfs in domeinen die je niet bezit of beheert.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Zichtbaarheid van internet en cloud voor serviceborging

Een combinatie van actieve en passieve bewakingstechnieken plus realtime detectie van internetstoringen geeft diepgaand inzicht in de gebruikerservaring van de applicaties en services die jes levert en gebruikt.

Synthetiek van netwerken en toepassingen

Hop-by-hop inzicht in LAN-, WAN-, internet- en cloudnetwerken, gecorreleerd met BGP-routering en meetgegevens over de ervaring met web- en API-transacties.

Cisco ThousandEyes met Cisco Catalyst 9000-switches

Cisco ThousandEyes Internet en Cloud Intelligence met Cisco Catalyst 9000-switches biedt end-to-end zichtbaarheid, zodat IT-teams de netwerken en toepassingen kunnen zien en beheren waarop ze vertrouwen, maar die ze niet rechtstreeks beheren.

Cisco SD-WAN en Cisco ThousandEyes

Cisco ThousandEyes Internet en Cloud Intelligence, gecombineerd met Cisco SD-WAN, levert optimale digitale ervaringen met end-to-end zichtbaarheid van WAN-rand tot overal waar het voor je bedrijf van belang is.

Webex van Cisco en Cisco ThousandEyes

Cisco ThousandEyes Webex Agents, nu geïntegreerd in Webex-datacenters, bieden uitgebreide, bidirectionele zichtbaarheid in de Webex-omgeving. Dit geeft het IT-team een duidelijke zichtlijn tussen gebruikerslocaties en Webex-services.

Placeholder for Network security engineersNetwork security engineers

End User Monitoring

Client-gebaseerde endpoint-agent bewaakt gebruikersspecifieke applicatie-ervaring en end-to-end netwerkpad, van WiFi naar ISP naar VPN-gateway naar bestemmingsservice.

Voordelen van Cisco ThousandEyes End User Monitoring:

  • Ondersteun het digitale personeel: Krijg inzicht in de ervaring van externe medewerkers en stel IT-helpdesks in staat om problemen sneller op te lossen.
  • App-ervaringsproblemen oplossen: Monitor interacties van werknemers met webgebaseerde applicaties om een goede ervaring en productiviteit te bevorderen.
  • Bekijk end-to-end connectivity: Visualiseer netwerkpaden van gebruikersapparaat naar WiFi-toegangspunt, ISP's en VPN-gateways naar SaaS en interne applicaties.

Internet Insights

Collectieve netwerktelemetrie van ISP-, cloud- en edge-serviceproviders plus software-as-a-service (SaaS)-gegevens over uitval van applicaties zorgen voor realtime detectie van uitval van internet en applicaties.

Netwerkstoringen

Netwerkstoringen kunnen moeilijk te isoleren zijn, vooral binnen een service provider netwerk. Internet Insights detecteert netwerkstoringen door na te gaan waar het verkeer binnen het netwerk van de serviceprovider wordt beëindigd.

Uitval van applicaties

Het beheer van gebruikerservaringen voor software-as-a-service (SaaS) applicaties kan ontmoedigend zijn, aangezien IT geen controle heeft over de code of de levering ervan. Internet Insights biedt inzicht in de beschikbaarheid van applicaties, de uitval, de omvang en de reikwijdte.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair

Meer updates