Placeholder for Cumulus Networks Partner/ ResellerCumulus Networks Partner/ Reseller
Global Partner

Cumulus Networks

De meest innovatieve open netwerkbesturingssystemen in de industrie.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Open netwerksoftware voor het moderne datacenter. Cumulus Networks herdefinieert datacenter netwerken.

Cumulus leidt de transitie op de datacentermarkt van een gesloten omgeving op basis van vendor lock-in, naar een open omgeving, welke op standaarden gebaseerde systemen omvat. In tegenstelling tot wie dan ook op de markt, bouwen ze netwerkoplossingen puur met Linux. Onze klanten kunnen gebruik maken van de standaardinterfaces en het rijke ecosysteem om een ​​nieuw niveau van controle over kosten en operaties te bereiken - voorheen alleen toegankelijk voor de grootste web-scale operators.

Door de overstap naar open netwerken, zijn we ervan overtuigd dat organisaties van elke omvang hun netwerk betaalbaar kunnen bouwen en efficiënt kunnen beheren, zoals de grootste datacenters ter wereld. Onze klanten kunnen hun datacenternetwerken laten werken zoals Google en Facebook al jaren doen - zeer geautomatiseerd, flexibel en efficiënt, zonder alle ontwikkeltijd of dure, gespecialiseerde hardware. We spreken van web-scale netwerken.

Cumulus Networks

Cumulus Linux

Cumulus Linux is het meest innovatieve open netwerkbesturingssysteem in de branche waarmee je jouw datacenternetwerk als geen ander kunt automatiseren, aanpassen en schalen.

Waarom kies je voor Cumulus Linux?

Cumulus Linux is het enige open netwerk-besturingssysteem waarmee je op betaalbare wijze jouw netwerk kunt bouwen en efficiënt kunt beheren zoals 's werelds grootste exploitanten van datacenters, waarmee je web-scale netwerken voor bedrijven van elke omvang mogelijk maakt.

icon 130+ hardware platformen
130+ hardware platformen
Kies uit een lange lijst van gekwalificeerde en ondersteunde hardware op basis van de nieuwste innovaties in merchant silicon
icon Complete standardisatie
Complete standardisatie
Verminder complexiteit en krijg volledige interoperabiliteit met Linux in je gehele datacenter.
icon Netwerkbeveiliging
Netwerkbeveiliging
Ontvang extra beveiligingsniveaus exclusief voor Cumulus Linux naast de standaard beveiligingsfuncties
icon Flexibele open architectuur
Flexibele open architectuur
Hiermee kan je je netwerk aanpassen en naadloos schalen.
icon Verlaag Cap EX
Verlaag Cap EX
Door de aanschafkosten van open switches en optics te verlagen.
icon Verlaag OpEX
Verlaag OpEX
Door bestaand talent beter te benutten en meer switches per ingenieur toe te wijzen.
icon Gemaakt voor "automation first"
Gemaakt voor "automation first"
Geniet van netwerken die consistent, herhaalbaar zijn en eenvoudig kunnen worden geïntegreerd met tools van derden via REST API's.
icon Snellere levering van IT
Snellere levering van IT
Maak gebruik van native integratie en de beste tools voor automatisering, monitoring, analyse en meer.
Cumulus NetQ

Netwerk operations

Cumulus NetQ is een uiterst schaalbare, moderne toolset voor netwerkbewerkingen die in realtime inzicht geeft in je overlay- en underlay-netwerken. NetQ levert bruikbare inzichten en operationele informatie over de gezondheid van je datacenter - van de container, virtuele machine of host tot de switch en poort, waardoor een NetDevOps-aanpak mogelijk is.

Placeholder for Cumulus netq visibilityCumulus netq visibility
Cumulus Networks

Waarom kies je voor Cumulus NetQ?

icon Gestroomlijnde upgrades/configuraties
Gestroomlijnde upgrades/configuraties
Lifecycle management mogelijkheden maken eenvoudige uitrol mogelijk via NetQ's intuitive GUI-interface.
icon Real-time intelligence inzicht
Real-time intelligence inzicht
Verbind configuratie en operationele status, identificeer en volg statuswijzigingen direct voor je gehele datacenter
icon Verlaag downtime
Verlaag downtime
Met snelle waarschuwingen, snellere probleemoplossing en proactieve detectie.
icon Sneller herstellen
Sneller herstellen
Detecteer foutieve netwerkstatussen en ontvang waarschuwingen met precieze foutlocatiegegevens.
icon Verlaag complexiteit
Verlaag complexiteit
Rijke grafische gebruikersinterface (GUI) vereenvoudigt bewerkingen en verhoogt de efficiëntie van de operator door problemen snel te markeren door middel van visualisaties en waarschuwingen.
icon Diagnose van onderliggende oorzaken
Diagnose van onderliggende oorzaken
Traceer netwerkpaden, speel de netwerktoestand af op een tijdstip in het verleden, bekijk fabric-wide event change logs, en diagnosticeer de hoofdoorzaak van statusafwijkingen.

Cumulus Networks geeft een nieuwe definitie aan datacenternetwerken

In plaats van zich te concentreren op silo-oplossingen, transformeren ze bij Cumulus Networks elke fase van de netwerklevenscyclus - van architectuur, ontwerp, bouw, implementatie en operaties - met hun twee kernproducten, Cumulus Linux en Cumulus NetQ. Cumulus Linux is het meest flexibele netwerkbesturingssysteem dat beschikbaar is omdat het op Linux draait. Onze klanten hebben toegang tot flexibiliteit, efficiëntie, snelheid en keuze met een uniforme stack en een functieset die is ontworpen voor het digitale tijdperk. Met Cumulus NetQ bied organisaties volledige netwerkvalidatie en minder downtime en breiden we zelfs de netwerkzichtbaarheid uit in containers.

Het netwerk is een cruciaal onderdeel van het datacenter dat van oudsher een knelpunt is voor een snelle implementatie van applicaties. Van levering en implementatie tot monitoring en operaties, wij geloven in het volledig transformeren van de industrie door een web-scale IT-architectuur mogelijk te maken voor iedereen.

De status quo verbreken

Het team van Cumulus Networks bestaat uit enkele van de meest gerenommeerde technologische innovators in de industrie, die verantwoordelijk zijn voor diverse belangrijke vorderingen op het gebied van netwerken. Ze braken in de branche door met het eerste Linux-besturingssysteem voor netwerkhardware en vulde een kritieke leemte in het waarmaken van de ware belofte van het softwaregedefinieerde datacenter.

Cumulus Networks definieert niet alleen de toekomst van netwerken. Ze bouwen de toekomst met Nomios en onze klanten. De lijst met productfuncties en services wordt sterk gedomineerd door interne innovaties en ontwikkelingen, en hun leiderschapsteam en engineeringtalent zorgen voor ondersteuning voor de open netwerkgemeenschap. ze transformeren de netwerkindustrie door IT en innovaties op web-scale naar het datacenter te brengen.

Cumulus Networks

Voordelen

95% snellere deployment

75% verhoogde efficiëntie

60% minder TCO

1.500+ klanten

Onze Cumulus Networks-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van Cumulus Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Cumulus Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Cumulus Networks-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates