Datacenter & cloud networking

Vereenvoudig de bedrijfsvoering en garandeer gebruikservaringen met het moderne, geautomatiseerde datacenter.

Placeholder for Yellow bundles nework cablesYellow bundles nework cables

Om de massale groei van data en de hogere eisen aan het netwerk bij te houden, moeten netwerkprofessionals leren om niet alleen in het datacenter, maar in een uitgestrekt multicloud-landschap te beveiligen, verbinden, bouwen en beheren. Onze oplossingen voor datacenter- en cloudnetwerken bieden een grote stap voorwaarts bij het beheren van complexiteit, het maximaliseren van zakelijke groei en het implementeren van workloads op elke locatie en in elke cloud.

Profiteer van de best practices in de sector dankzij de vele projecten die wij met deze bedrijven hebben uitgevoerd.

's Werelds grootste datacenterexploitanten en cloudproviders wenden zich tot ons om een schaalbare en veilige digitale basis te leveren.
Interxion Logo
Equinix Logo
Digital Realty Logo
North C Datacenters Logo
Uitdagingen

Zet complexiteit om in flexibiliteit

Jouw doel: Maak het netwerk minder complex, meer kosteneffectief, en meer beschikbaar. Gemakkelijker gezegd dan gedaan.

icon Behendigheid
Behendigheid
Toepassingen zijn de levensader van het moderne bedrijfsleven. Ze moeten snel op het netwerk kunnen worden geïmplementeerd, naadloos naar elke omgeving kunnen worden overgebracht en snel kunnen worden geschaald, met de ultieme elasticiteit van middelen, zonder afbreuk te doen aan beschikbaarheid of veiligheid.
icon Beschikbaarheid en noodherstel
Beschikbaarheid en noodherstel
Bedrijven zijn afhankelijk van toepassingen en data, dus het is van cruciaal belang dat het netwerk dat hen met elkaar verbindt operationeel blijft - en het moet een proactievere rol spelen bij het verhelpen van storingen en het herstellen van calamiteiten waar dan ook in de keten.
icon Security
Security
In het groeiende multicloud-datacenter speelt het netwerk een van de belangrijkste rollen in de bescherming van de reputatie en assets van een bedrijf. Beveiliging van het datacenter en zijn toepassingen vereist een holistische strategie waarbij beveiliging alomtegenwoordig is.
icon Multicloud
Multicloud
Veel bedrijven kijken naar multicloud om aan hun steeds groeiende infrastructuurbehoeften te voldoen. Maar dat plaatst hen voor een nieuwe uitdaging: hun on-premise infrastructuur moet vreedzaam naast publieke clouds bestaan en tegelijkertijd geautomatiseerde netwerkconnectiviteit, consistent beleidsbeheer en vereenvoudigde bewerkingen voor multicloud-omgevingen bieden.
icon Day 2 operations
Day 2 operations
Netwerkbeheerders staan voor de uitdaging om veranderingen te beheren op basis van intentie, met de behoefte om inzicht te hebben in hun infrastructuur en de mogelijkheid om snel problemen op te lossen bij het oplossen van problemen, wat zorgt voor een echt intent-based netwerk (IBN). Aangezien netwerken steeds belangrijker worden voor de missie van elke organisatie, is de noodzaak om te begrijpen wat er in en rond het netwerk gebeurt van vitaal belang geworden voor het succes van netwerkpersoneel en IT-organisaties.
icon ROI
ROI
De kosten blijven een van de voornaamste beperkingen voor ingenieurs die een eersteklas oplossing willen implementeren, en een sterk potentieel voor rendement op investering blijft een van de grootste drijfveren voor zakelijke besluitvormers.
Full-service portfolio

Wij zijn je nieuwe beste vriend

Succes in digitaal zakendoen vraagt om wendbaarheid naast betrouwbaarheid en veiligheid. Ons team van experts helpt je bij het moderniseren en automatiseren van jouw datacenterinfrastructuur en -activiteiten. Ontwerp, implementatie, ondersteuning, projectbeheer, logistiek en nog veel meer. Met ons full-service portfolio doen wij het zware werk, zodat jij je kan richten op meer strategisch werk.

Moderne, in de praktijk bewezen serviceconcepten en -methoden zijn geïntegreerd in onze servicecontracten, die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke klant. Bovendien bevatten onze diensten best practices van soortgelijke projecten over de hele wereld. Een duidelijk bedrijfsplan dat op jouw doelstellingen is afgestemd, beschrijft het servicebeleid en de serviceorganisatie, de belangrijkste prestatie-indicatoren en de maatregelen voor voortdurende verbetering.

Placeholder for Young engineer datacenter roomYoung engineer datacenter room
Strategische partners

Ons technologie ecosysteem

Case study

Gamesys stroomlijnt online game-ontwikkeling met private cloud

"We zijn van dagen naar uren gegaan om infrastructuur te provisionen", zegt Grech. "Het automatiseren van de setup van infrastructuur is een enorm voordeel vanuit het oogpunt van de ontwikkelaar." Dankzij de automatisering kunnen de ontwikkelaars van Gamesys zich richten op het leveren van features voor de online patrons van Jackpotjoy, Virgin Games, en alle andere merken. "We hebben een drastisch snellere time-to-market gezien vanaf het begin van een idee tot de release in productie," zegt Grech. Het ontwikkelingsteam verwelkomde de flexibiliteit van NetOps. "We waren in staat om de ontwikkelaars de controle te geven die ze altijd al wilden," zegt Grech.

Placeholder for Gamesys breakout areaGamesys breakout area
Neem contact met ons op

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Onze experts en salesteams staan voor je klaar. Laat je contactgegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Artikelen

Laatste nieuws en blog