Placeholder for Efficient IP Partner/ ResellerEfficient IP Partner/ Reseller
Smart Partner

EfficientIP for the Cloud

Verhoog cloud services-implementatie met DDI.

Placeholder for Commercial buildings logisticsCommercial buildings logistics

EfficientIP DDI- en netwerkautomatiseringsoplossingen helpen bedrijven om meer agile, betrouwbare en schaalbare public cloud (AWS, Azure, Google), private cloud (VMware, OpenStack) en hybride cloud-infrastructuren te implementeren door middel van intelligente orkestratie en end-to-end automatisering. Om ervoor te zorgen dat "cloud lock-in" wordt voorkomen, ondersteunt de DDI-oplossing multi-cloud en toonaangevende orchestrators.

EfficientIP

Ontdek de belangrijkste voordelen

SOLIDserver IPAM biedt de "IP source of truth" en consolideert gegevens over apps, devices en IP-gerelateerde informatie uit on-premise, private cloud en public clouds. Dit zorgt voor consistentie en integriteit van het IP-adresplan om overlappende namespaces te voorkomen en beperkt de overhead in het provisioning- en deprovisioning-proces.

De oplossing biedt cross-platform mogelijkheden om miljoenen IP-adressen en multi-vendor DNS/DHCP services te beheren in een verenigd en gecentraliseerd beheerd platform, en helpt resource planning en schaalbaarheid uitdagingen van dynamische infrastructuren. De implementatiesnelheid van apps en diensten wordt verhoogd.

De uniforme DDI-oplossing maakt handhaving van bedrijfsbeleid in de gehele infrastructuur mogelijk. Daarnaast biedt EfficientIP DNS Security bescherming tegen exfiltratie van gegevens, detectie van gedragsbedreigingen en verbeterde toegangscontrole voor applicaties. Tot slot is de oplossing in staat om het beveiligingsecosysteem te voeden met gecentraliseerde zonering informatie.

Multi-hosting als gevolg van multicloud vereist optimale routering van verkeer voor verbeterde gebruikerservaring, efficiëntie en veiligheid. EfficientIP's Edge DNS GSLB-functie stuurt dynamisch applicatieverkeer naar het meest geschikte datacenter op basis van de gezondheid van de app, waardoor de UX, de beschikbaarheid van de app en het herstel na calamiteiten worden verbeterd.

SOLIDserver API-first DDI integreert naadloos met toonaangevende orchestrators en configuration managers om de implementatiesnelheid van apps en services te verhogen, wat leidt tot een snellere time-to-market. De oplossing is klaar om te worden geïntegreerd in een automatisering abstractie laag om DevOps en Infrastructure as Code initiatieven te vergemakkelijken.

Placeholder for Engineer focused on taskEngineer focused on task

EfficientIP Smart DDI producten

icon SOLIDserver DDI
SOLIDserver DDI
DNS, DHCP and IP Address Management appliances.
icon SOLIDserver DDI voor Cloud
SOLIDserver DDI voor Cloud
SOLIDserver voor cloud & virtualisatie.
icon IPAM voor Microsoft
IPAM voor Microsoft
Vereenvoudigd, beveiligd en verenigd beheer.
icon IPAM voor Linux
IPAM voor Linux
Eenvoudig en uniform beheer van BIND DNS & ISC DHCP services.
icon Identity Manager
Identity Manager
Verrijk uw DDI-automatisering met identiteitsinformatie.
icon NetChange
NetChange
Geautomatiseerde configuratie en beheer van netwerkapparaten.
icon Device Manager
Device Manager
Verenig DDI, VLANs en netwerk interface beheer.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates