Placeholder for F5 Networks Partner/ ResellerF5 Networks Partner/ Reseller
Platinum Partner

F5 Local Traffic Manager

Het brein van het BIG-IP-platform beheert het netwerkverkeer op intelligente wijze zodat applicaties altijd snel, beschikbaar en veilig zijn.

Placeholder for Thibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplashThibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplash

Intelligent beheer van dataverkeer – met de nadruk op intelligent

Profiteer van gedetailleerde controle op je verkeer. BIG-IP Local Traffic Manager (LTM) verschaft je diepgaand inzicht in het applicatieverkeer van jouw netwerk en geeft je controle over hoe het wordt verwerkt. BIG-IP LTM transformeert het chaotische volume van het netwerkverkeer in logisch georganiseerde datastromen en neemt vervolgens intelligente beslissingen voor het managen hiervan, waarbij het de juiste bestemming kiest op basis van serverperformance, beveiliging en beschikbaarheid.

Inderdaad, BIG-IP LTM maakt geavanceerd load balancing mogelijk. En dat is nog maar het begin.

Full proxy betekent full power

Als je het kunt zien, kun je het ook manipuleren. Omdat BIG-IP LTM een full proxy is, kun je het applicatieverkeer dat je netwerk in- en uitgaat inspecteren, beheren en rapporteren. Van simpele load balancing tot complexe beslissingen voor het beheer van dataverkeer op basis van client-, server- of applicatiestatus – BIG-IP LTM biedt je gedetailleerde controle op het appverkeer.

Wil je bijvoorbeeld dataverkeer leiden op basis van de opgevraagde URL, of specifieke serverreacties loggen in een rapportagesysteem, dan biedt BIG-IP LTM de architectuur en tools die je daarvoor nodig hebt.

Operationele efficiency? Check.

BIG-IP LTM kan de snelheid en betrouwbaarheid van jouw applicaties optimaliseren via zowel netwerk- als applicatielagen.

Met behulp van beslissingen voor real-time protocol en het beheer van dataverkeer die zijn gebaseerd op de status van applicaties en servers, uitgebreid connectiebeheer en TCP en content offloading zorgt BIG-IP LTM voor een aanzienlijke verbetering van de laadtijd van pagina's en de gebruikerservaring.

Of het nu gaat om het verwerken van high-latency netwerken of het offloaden van miljoenen verbindingen, BIG-IP LTM kan de performance van je infrastructuur en je applicaties verbeteren.

Bliksemsnelle SSL

Verbeterde performance en beveiliging. Dankzij de SSL performance van BIG-IP LTM ben je in staat de end-to-end gebruikerservaring kosteneffectief te beschermen door alles te versleutelen, van de client tot de server. Deze netwerkmodule is bovendien on-demand schaalbaar en vangt potentieel catastrofale DDoS-aanvallen op.

Vaak wordt SSL ingeschakeld voor het hele netwerk. Het probleem is dat de meeste netwerkbeveiligingsapparaten niet gebouwd zijn voor het detecteren van schadelijk verkeer in lagen 4-7. Het goede verkeer scheiden van het slechte is de eerste uitdaging, het slechte verkeer aanpakken de tweede.

BIG-IP LTM omvat inspectieniveaus die noodzakelijk zijn om schadelijk verkeer te blokkeren en het goede verkeer door te laten.

Schaal en snelheid afgestemd op je netwerk

Bandbreedte minus de bagage

Met BIG-IP LTM krijg je een geavanceerde, enterprise-class loadbalancer. Bovendien profiteer je van gedetailleerde controle op laag 7, capaciteiten voor SSL-offload en -acceleratie, en ScaleN-technologie voor on-demand schalen.

Wat snelheid betreft: het geoptimaliseerde TCP/IP-stack, TCP Express, combineert TCP/IP-technieken en verbeteringen in de nieuwste RFC’s met extensies die wij hebben ontwikkeld om het effect van congestie en het verlies en herstel van pakketten te minimaliseren.

Onafhankelijke testtools en klantervaringen laten zelfs zien dat TCP Express tot wel twee keer de performance voor gebruikers verhoogt, en tot wel vier keer wat efficiënt gebruik van bandbreedte betreft – dit alles zonder wijziging in servers, applicaties of client desktops.

Placeholder for Engineeroover shoulder laptopEngineeroover shoulder laptop

Programmeerbaarheid wordt persoonlijk

Pas je netwerk aan op uitdagende wijzigingen

BIG-IP LTM is programmeerbaar, en dat betekent dat je direct kunt reageren op de zichtbaarheid en controle die het biedt met behulp van iRules, de event-driven scriptingtaal van F5. Van het onschadelijk maken van zero-day-aanvallen tot het klonen van specifieke appverzoeken of het verwerken van maatwerk applicatieprotocollen, met iRules ben je in staat om je aan te passen aan alle uitdagingen voor het leveren van je applicaties in het datacenter, de virtuele infrastructuur en de cloud.

Rol je applicaties sneller uit en stroomlijn de activiteiten met iApps, een set features waarmee je al je applicatieservices kunt beheren, in plaats van alleen individuele apparaten en objecten. iApps geeft je beter inzicht in en controle op de levering van je applicaties – uitrollen doe je dus binnen enkele uren, niet weken.

Van configuratie tot integratie, met de technologieën van F5 kom je waar je wilt zijn.

Placeholder for Developer screen coding portrait modeDeveloper screen coding portrait mode
Local Traffic Manager

Eigenschappen

icon SSL-acceleratie
SSL-acceleratie
Haalt SSL encryptie weg van datacenterservers en maakt bronnen vrij om de performance van apps te verbeteren.
icon Volledige flexibiliteit
Volledige flexibiliteit
Biedt clustering, virtualisatie, en on-demand scaling. ScaleN biedt meerdere schaalbaarheids- en consolideringsmodellen zodat je aan specifieke zakelijke vereisten kunt voldoen.
icon Real-time analyse
Real-time analyse
Bekijk uptime, responstijd en verkeerspieken in één overzicht. Inzoomopties helpen je om snel door te dringen tot de bron van problematische app-performance.
icon Krachtige beveiliging
Krachtige beveiliging
Detecteert DDoS-aanvallen en routeert de verbindingen weg van kritieke servers – of verwijdert deze in hun geheel.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates