Placeholder for F5 Networks Partner/ ResellerF5 Networks Partner/ Reseller
Platinum Partner

F5 BIG-IP Platform

Deze mix van software en hardware functioneert als load balancer en full proxy, en geeft je de mogelijkheid om het netwerkverkeer te controleren.

Placeholder for Thibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplashThibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplash

Meer dan enkel een F5 Load Balancer

Het BIG-IP-platform is een slimme evolutie van de Application Delivery Controller (ADC) -technologie. Oplossingen die op dit platform zijn gebouwd, zijn F5 load balancers plus volledige proxy's die inzicht bieden in al het netwerkverkeer evenals de mogelijkheid om al het verkeer dat uw netwerk passeert te controleren.

Geavanceerde technologie voor een App-Centric wereld

BIG-IP-software draait op BIG-IP-hardware of VIPRION-hardware, of gevirtualiseerd op een server. Hardware biedt de grootste schaalbaarheidsopties, maar virtuele exemplaren zijn flexibeler qua implementatie.

BIG-IP-producten leveren applicatieservices die uiteenlopen van toegang en versnelling tot beveiliging en intelligent beheer van dataverkeer.

Het BIG-IP-platform laat het netwerk draaien. Waardoor draait het BIG-IP-platform?

Aan de basis van alle BIG-IP-hardware en -software ligt TMOS, het besturingssysteem van F5, dat samengevoegde intelligentie, flexibiliteit en programmeerbaarheid biedt.

Dankzij zijn architectuur met een applicatiebeheerlaag biedt TMOS je controle over de versnellings-, beveiligings- en beschikbaarheidsservices die je applicaties vereisen.

TMOS vormt een virtuele, samengevoegde pool van zeer schaalbare, veerkrachtige en herbruikbare services die zich dynamisch kunnen aanpassen aan de wijzigende omstandigheden in datacenters en virtuele en cloud-infrastructuren.

BIG-IP Platform

Oplossingen

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates