Placeholder for Forcepoint Partner/ ResellerForcepoint Partner/ Reseller
Gold Partner

Forcepoint

Forcepoint transformeert cybersecurity door zich te richten op het begrijpen van de intentie van mensen bij hun interactie met kritieke gegevens, waar deze zich ook bevinden.

Placeholder for Metro line over highwayMetro line over highway

Purpose-built en klaar om te beschermen, Forcepoint wordt gedreven door een goed begrip van menselijk gedrag en intentie. Hun innovatieve technologie, tientallen jaren ervaring en duidelijke visie helpen bij het oplossen van kritieke beveiligingsproblemen om werknemers, bedrijfsgegevens en IP te beschermen.

Forcepoint biedt een systeemgeoriënteerde aanpak van detectie en analyse van insiderbedreigingen, cloudgebaseerde gebruikers- en applicatiebescherming, next-gen netwerkbeveiliging, gegevensbeveiliging en systeemzichtbaarheid. Het is een nieuwe benadering van cybersecurity die nog nooit eerder is gezien. En naarmate de behoeften van technologie en gebruikers evolueren, zijn ze constant op zoek om hun aanbod uit te breiden, terwijl ze trouw blijven aan hun kern bij het beschermen van het menselijke punt.

De kracht achter Forcepoint-oplossingen - Forcepoint ACE

Forcepoint ACE biedt real-time, inline, contextuele verdedigingen voor web-, e-mail-, data- en mobiele beveiliging door gebruik te maken van samengestelde risicoscoring en voorspellende analyses om de meest effectieve beschikbare beveiliging te leveren. Het biedt ook insluiting door inkomend en uitgaand verkeer te analyseren met gegevensbewuste afweermiddelen voor toonaangevende gegevensbeveiliging tegen diefstal. Classifiers voor real-time beveiliging, gegevens en inhoudsanalyse - het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling - stellen ACE in staat om meer bedreigingen te detecteren dan traditionele antivirusengines. ACE is de primaire verdediging achter alle Forcepoint-oplossingen en wordt ondersteund door de Forcepoint Threat Seeker Intelligence.

Forcepoint

Oplossingen

Waarom Forcepoint?

Door twintig jaar ervaring op de eerste lijn, proactieve en contextgebaseerde technologieën en datagerichte, geïntegreerde oplossingen, maakt Forcepoint een betere besluitvorming en efficiëntere beveiliging op menselijk vlak mogelijk voor meer dan 20.000 overheidsorganisaties en ondernemingen wereldwijd.

Zelfs met uiteenlopende eisen van de industrie en veranderende technologische mogelijkheden, is het beschermen van gegevens en IP de hoogste prioriteit over de hele linie. Forcepoint biedt een reeks producten die helpen je organisatie op menselijk vlak te beveiligen.

Onze Forcepoint-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van Forcepoint met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Forcepoint zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Forcepoint-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates