Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller
Gold Partner

Fortinet IPS

Bescherming tegen bekende en "zero-day" bedreigingen | Intrusion Prevention System.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Intrusion Prevention System (IPS)

Of het nu gaat om een firewall-oplossing of om een afzonderlijk stand-alone apparaat, de IPS-technologie (Intrusion Prevention Systems) wordt steeds meer een alomtegenwoordig onderdeel van de netwerkbeveiliging. De bescherming geboden door een diepe IPS-inspectie in het netwerkverkeer is de sleutel tot het stoppen van de geavanceerde en gerichte aanvallen van vandaag.

Fortinet, bekend om zijn nieuwe generatie firewall (NGFW) -oplossing, heeft IPS-technologie al meer dan tien jaar ingebouwd als onderdeel van FortiGate-firewalls. Fortinet-klanten verwachten en zijn afhankelijk van hoge prestaties van FortiGate-firewalls en FortiGate IPS profiteert van deze legacy en levert pond-voor-pond, de beste IPS-prestaties die momenteel op de markt beschikbaar zijn. FortiGate IPS, dat een ander evolutiepad volgt dan het traditionele, stand-alone IPS, innoveert op een manier dat andere stand-alone IPS-producten dat niet doen.

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Nomios Nederlandis een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederlandbij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates