Placeholder for Imperva Partner/ ResellerImperva Partner/ Reseller
Certified Partner

Imperva

Imperva biedt complete cyberbeveiliging door te beschermen wat echt belangrijk is - jouw gegevens en applicaties - zowel on-premises als in de cloud.

Placeholder for I Stock 878607638I Stock 878607638

Imperva beschermt wat de digitale economie van vandaag drijft. Overal beveiligde workloads en overal beveiligde gegevens.

Risico's worden groter naarmate de bedrijfsinfrastructuur steeds meer hybride wordt. Door de complexiteit zijn er in veel organisaties tientallen gefragmenteerde beveiligingstools geïntroduceerd. Om de onderneming van vandaag te beschermen zijn eenvoud, precisie en expertise nodig voor kwetsbare legacy-omgevingen, cloud-native infrastructuur en big data-technologieën.

Imperva

Oplossingen

Over Imperva

Imperva is de leider op het gebied van cyberbeveiliging met als missie organisaties te helpen bij de bescherming van hun gegevens en alle paden daar naartoe. Imperva beschermt bedrijven tijdens alle fasen van hun digitale reis. Dankzij de onderzoekslaboratoria van Imperva en onze wereldwijde informatiegemeenschap kan Imperva het bedreigingslandschap vóór blijven en de nieuwste expertise op het gebied van beveiliging, privacy en compliance naadloos in onze oplossingen integreren.

Waarom Imperva?

Imperva beschermt jouw bedrijf tegen cybercriminelen - externe actoren of kwaadwillende insiders. Imperva beschermt cloud-applicaties, websites en applicaties, bestanden, SharePoint-systemen, databases en big data-repository's tegen zowel diefstal als steeds veranderende afpersingsaanvallen zoals DDoS en ransomware. Hun technologie biedt gedetailleerd inzicht in hoe gebruikers toegang hebben tot gegevens en applicaties, en maakt gebruik van geavanceerde tracking en classificatie van gebruikers om cyberaanvallen, botnets, ongeautoriseerde gebruikers en kwaadwillende insiders te detecteren en blokkeren.

Het onderzoeksteam van het Imperva Defense Center - bestaande uit enkele van 's werelds toonaangevende experts op het gebied van gegevens- en applicatiebeveiliging - zoekt nieuwe aanvalsmethoden en stopt deze voordat ze je bereiken. Dus of je kritische digitale activa zich in de cloud of op locatie, in een applicatie of in een database bevinden, je kunt erop vertrouwen dat Imperva ze zal beschermen tegen zowel de winstgestuurde cybercrime-industrie als de actoren van de nationale staten.

Hoewel ze hard werken om de informatie van je bedrijf te beschermen en je te helpen aan de voorschriften te voldoen, biedt Imperva nog meer waarde aan het vermogen van hun oplossingen om eenvoudig op bedrijfsniveau te implementeren en te opereren. Wat ze met zich meebrengen zijn drie voordelen die de totale waarde van eigendom veel groter maken dan elke andere beveiligings- en compliance-oplossing.

Onze Imperva-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van Imperva met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Imperva zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Imperva -oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates