Infradata is nu Nomios. Ontdek onze nieuwe Europese merkidentiteit. Lees meer

Certified Partner
logo Imperva

Imperva

Imperva biedt complete cyberbeveiliging door te beschermen wat echt belangrijk is - jouw gegevens en applicaties - zowel on-premises als in de cloud.

Cybercriminelen veranderen voortdurend hun tactiek. Maar waar ze naar op zoek zijn en hoe ze uiteindelijk geld verdienen, verandert niet. Ze willen data. Ze verdienen hun geld door afpersing, via DDoS en ransomware en door diefstal via datalekken.

Tegenwoordig zijn gegevens en applicaties de belangrijkste troeven van elke onderneming. Gegevens zijn het intellectuele eigendom en apps leiden het bedrijf. Imperva heeft een enkelvoudig doel: deze kritieke activa beschermen tegen de steeds veranderende aanvallen van de cybercrime-industrie.

Waarom Imperva?

Imperva beschermt jouw bedrijf tegen cybercriminelen - externe actoren of kwaadwillende insiders. Imperva beschermt cloud-applicaties, websites en applicaties, bestanden, SharePoint-systemen, databases en big data-repository's tegen zowel diefstal als steeds veranderende afpersingsaanvallen zoals DDoS en ransomware. Hun technologie biedt gedetailleerd inzicht in hoe gebruikers toegang hebben tot gegevens en applicaties, en maakt gebruik van geavanceerde tracking en classificatie van gebruikers om cyberaanvallen, botnets, ongeautoriseerde gebruikers en kwaadwillende insiders te detecteren en blokkeren.

Het onderzoeksteam van het Imperva Defense Center - bestaande uit enkele van 's werelds toonaangevende experts op het gebied van gegevens- en applicatiebeveiliging - zoekt nieuwe aanvalsmethoden en stopt deze voordat ze je bereiken. Dus of je kritische digitale activa zich in de cloud of op locatie, in een applicatie of in een database bevinden, je kunt erop vertrouwen dat Imperva ze zal beschermen tegen zowel de winstgestuurde cybercrime-industrie als de actoren van de nationale staten.

Hoewel ze hard werken om de informatie van je bedrijf te beschermen en je te helpen aan de voorschriften te voldoen, biedt Imperva nog meer waarde aan het vermogen van hun oplossingen om eenvoudig op bedrijfsniveau te implementeren en te opereren. Wat ze met zich meebrengen zijn drie voordelen die de totale waarde van eigendom veel groter maken dan elke andere beveiligings- en compliance-oplossing.

Onze Imperva-experts staan voor je klaar

Nomios is een bekroonde partner van Imperva met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Imperva zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Imperva -oplossing.

Maak verbindingOnze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair

Meer updates