Placeholder for Imperva Partner/ ResellerImperva Partner/ Reseller
Certified Partner

Imperva advanced bot protection management

Advanced Bot Protection geeft zichtbaarheid en controle over menselijk, goed bot- en slecht botverkeer zonder frictie op te leggen aan legitieme gebruikers.

Placeholder for I Stock 878607638I Stock 878607638

Beschermt website, mobiele app en API's tegen geautomatiseerde bedreigingen

Vandaag de dag is het aantal geautomatiseerde bedreigingen op het internet duizelingwekkend - meer dan 20% van al het internetverkeer bestaat uit slechte bots. Velen beschouwen deze bots slechts als een goedaardige overlast, maar in werkelijkheid worden ze opzettelijk ingezet om specifieke doelen te bereiken en bedrijven de klok rond als doelwit te nemen. Fraudeurs, hackers en concurrenten gebruiken bots om online fraude te plegen, in te breken in klantenrekeningen en een oneerlijk concurrentievoordeel te behalen door prijzen en eigen inhoud te schrapen. Naarmate het volume, de geavanceerdheid en de bedrijfsschade veroorzaakt door geautomatiseerde bedreigingen toenemen, leggen bots ook een dure druk op IT-personeel en -middelen.

Imperva's geavanceerde botbeveiliging

Advanced Bot Protection van Imperva beschermt bedrijfskritische websites, mobiele apps en API's tegen geautomatiseerde bedreigingen zonder de stroom van bedrijfskritisch verkeer te beïnvloeden. Het beschermt klanten tegen web scraping, account takeover, transactiefraude, denial of service, datamining door concurrenten, ongeautoriseerde scans van kwetsbaarheden, spam, klikfraude en web- en mobiel API-misbruik. Alleen Imperva's unieke, meer holistische benadering biedt de waakzame service, superieure technologie en expertise in de sector die nodig is voor volledige zichtbaarheid en controle over menselijk, goed bot- en slecht botverkeer. Als hun bondgenoot in de oorlog tegen bots, bieden wij klanten waakzame en toegewijde ondersteuning, zodat wanneer ze onder vuur liggen, er een team van experts klaarstaat om te helpen. Met Imperva is er eindelijk een verdediging tegen geautomatiseerde aanvallen die net zo aanpasbaar en waakzaam is als de bedreiging zelf.

Placeholder for Cyberdefense security engineersCyberdefense security engineers

Geavanceerde botbeveiliging die net zo aanpasbaar en waakzaam is als de bedreiging zelf

Lost echte bedrijfsproblemen op die worden veroorzaakt door slechte bots

Slechte bots worden ingezet door bot operators, wat leidt tot echte bedrijfsproblemen. Omdat Advanced Bot Protection alle door OWASP geautomatiseerde bedreigingen identificeert, biedt het echte ROI voor het bedrijf. Van het voorkomen van fraude na credential stuffing aanvallen, tot het verminderen van concurrerende scraping van prijzen het bedrijf profiteert financieel-en door het verwijderen van ongewenste bad bot verkeer IT-afdelingen ook minder uitgeven aan infrastructuur.

Vang meer bots met superieure technologie

Imperva's Advanced Bot Protection beschermt alle toegangspunten die door slechte bots worden gebruikt, waaronder web, mobiel en API's. Diepere ondervraging valideert de browser en bepaalt "zijn het mensen?" Terwijl elk apparaat op jenwebsite rondzwerft, verzamelt en analyseert Imperva gegevens over het gedrag ervan en worden vervolgens anomalieën vastgesteld die specifiek zijn voor de unieke verkeerspatronen van je site. Ensemble machine learning-modellen identificeren slecht bot-gedrag op alle door Imperva beschermde sites. Met slimme besturingselementen kan je de beveiligingsinstellingen nauwkeurig beheren: per pad, domein of volledige account. Kies je eigen bot reacties met inbegrip van whitelist, monitor, uitdaging, deblokkeren vorm, of harde blokkeren. Diepgaande rapportage biedt een granulaire analyse op logniveau van meer dan 100 gegevensdimensies om realtime antwoorden te onthullen op vragen die door slechte bots in uw webverkeer worden gesteld.

Waakzame service van uw bondgenoot in de oorlog tegen bots

Als partner in de oorlog tegen bots, biedt Imperva waakzame en toegewijde ondersteuning. Imperva begrijpt dat elke aanval, op elk moment, een bedreiging is voor het zakelijke levensonderhoud. Imperva begrijpt het bot probleem beter dan wie dan ook. Imperva's analisten hebben meer jaren ervaring in het bestrijden van slechte bots dan concurrerende bot verdedigingsproducten hebben bestaan.

Imperva

Imperva application security

Advanced Bot Protection is een belangrijk onderdeel van Imperva Application Security, dat risico's vermindert en tegelijkertijd een optimale gebruikerservaring biedt. Onze oplossingen beveiligen applicaties onpremises en in de cloud met:

Web application firewall (WAF)

Distributed Denial of Service (DDoS)-bescherming

Beperking van botnetaanvallen

Runtime Application Self-Protection (RASP)

Inzichten in beveiliging op basis van actie

Levering van toepassingen op basis van beveiliging

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates