Placeholder for Infoblox Partner/ ResellerInfoblox Partner/ Reseller
Authorised Partner

DDI private cloud virtualisatie

Verbeter de flexibiliteit en consistentie in gevirtualiseerde en cloud-omgevingen

Placeholder for Wifi as a Service WaaSWifi as a Service WaaS

Maximaliseer de waarde van virtuele en cloudimplementaties

Virtuele en private clouds bieden je organisatie onmiskenbare voordelen op het gebied van schaalbaarheid, wendbaarheid en kostenbeheersing voor je gedistribueerde netwerkbehoeften. Conventionele tools voor netwerkbeheer ondermijnen die voordelen echter. Het configureren van DNS- en IP-adressen wordt bijvoorbeeld grotendeels handmatig uitgevoerd met gesegmenteerde puntoplossingen. Deze tools zijn niet ontworpen om elastische schaalbaarheid te ondersteunen. Ze kunnen evenmin de controle, zichtbaarheid, betrouwbaarheid en consistentie bieden die je organisatie vereist.

Daarom hebben we Infoblox DDI voor virtualisatie en private cloud gemaakt. Met actionable network intelligence kun je centraal, flexibel en efficiënt DNS, DHCP en IPAM beheren voor complexe gedistribueerde virtuele en cloud-gebaseerde omgevingen. Nu kun je met een gerust hart complexe multi-platformworkloads ondersteunen en het volledige potentieel van je private cloud- en virtualisatie-implementatiestrategie maximaliseren.

Voorzie en beheer automatisch uw private cloud en virtuele omgevingen

Automatiseer provisioning en de-provisioning van IP-adressen en DNS-records in private cloud en virtuele omgevingen, waardoor inefficiënte overdrachten tussen teams worden geëlimineerd. Stroomlijn de verdeling van de werklast en verkrijg granulaire controle over gevirtualiseerde netwerkeigenschappen. Verhoog de productiviteit en efficiëntie door consistente workflows te creëren voor VMware, OpenStack en Docker.

Placeholder for Infoblox provisionInfoblox provision

Verbeter toezicht en controle over virtuele bronnen

Detecteer en volg automatisch Virtuele Machines (VM's) op je ongelijksoortige platforms met behulp van een verenigde console. Bewaak je workloads en hun relatie met je netwerk, terwijl je minder tijd kwijt bent aan het oplossen van problemen. Stroomlijn compliance- en auditprocessen met inzicht in virtuele instanties, aangevuld met actuele en historische inzichten. Documenteer automatisch VM's en hun bronnen, zoals DNS-records en IP-adressen om alles up-to-date te houden.

Placeholder for Infoblox control virtual resourcesInfoblox control virtual resources

Zorg voor consistentie in omgevingen met meerdere platformen

Met Infoblox kun je gemakkelijk vereenvoudigen wat nodig is om consistente processen te implementeren in je uitgebreide on-premises, gevirtualiseerde en hybride cloud-infrastructuur. Pas geavanceerde automatisering en centralisatie toe om te zorgen voor een uniforme implementatie van netwerkbeleid voor DNS- en IP-adresregistratie. Geef uw afzonderlijke afdelingen kracht door de autorisatie voor provisioning te verdelen terwijl je volledig overzicht houdt. Drive-consistentie essentieel voor netwerkbeveiliging, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Placeholder for Infoblox ensure consistencyInfoblox ensure consistency

Belangrijkste eigenschappen

icon Cloud-ready DDI
Cloud-ready DDI
Automatiseer de provisioning van DNS-records en IP-adressen voor virtuele machines met vooraf gebouwde integraties voor verschillende cloudplatforms, waaronder VMware, AWS, OpenStack en Microsoft Azure. Beheer en visualiseer uw DNS- en netwerkconfiguraties op een uniforme UI of via API's. Voorzie lokale controles en machtig individuen of afdelingen door DNS en IPAM-machtiging aan deze afdelingen te delegeren.
icon Krachtige APIs
Krachtige APIs
Schakel pre-built aangepaste integratie in met andere automatiserings- en orkestratieplatforms. Bereik API-schaalverdeling met behulp van een gedistribueerde aanpak om piek API-belastingen af te handelen.
icon Ongeëvenaarde visibility en auditing
Ongeëvenaarde visibility en auditing
Ontdek en volg continu uw virtuele assets op meerdere platforms met een geautomatiseerd ontdekkingsproces. Volg en controleer huidige en historische virtuele instances om naleving en consistent beleid te verzekeren.
icon Elastic scale
Elastic scale
Bouw een elastische en schaalbare architectuur voor kernnetwerkservices voor groeiende en evoluerende cloudimplementaties.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates