Placeholder for Infoblox Partner/ ResellerInfoblox Partner/ Reseller
Authorised Partner

Network Insight

Beheer eenvoudig verschillende activa en voorraad met ongekende zichtbaarheid op elk apparaat in je netwerk.

Placeholder for Wifi as a Service WaaSWifi as a Service WaaS

Verbeter de beveiliging en efficiëntie met een uniforme netwerkweergave

Zoals elke netwerkbeheerder je zal vertellen, kan wat je niet kunt zien als het gaat om het beheren van apparaten in je netwerk, je pijn doen. Network Insight zorgt ervoor dat je alle netwerkactiva kunt zien met ongeëvenaarde duidelijkheid, context en inzicht: elk apparaat, elk IP-adres en elke switchpoort. Het consolideert al je kernnetwerkinfrastructuur en servicegegevens in een enkele, uitgebreide, gezaghebbende database. De behendigheid die je opdoet dankzij de uitgebreide automatisering, gecentraliseerde zichtbaarheid en geïntegreerde beheermogelijkheden stelt je in staat om aan de veranderende behoeften van je bedrijf te voldoen, terwijl je aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen kunt realiseren.

Beheer verschillende apparaten intelligent, zelfs als je groeit

Network Insight kan worden geïntegreerd met je bestaande infrastructuur, zodat je eenvoudig alle IP-middelen in je organisatie kunt ontdekken en centraal kunt bewaken, inclusief apparaten, IP-adressen en switchpoorten. Verminder beheeroverhead met de unieke mogelijkheid om endpointgegevens naadloos te delen met de Cisco Identity Services Engine (ISE). Bekijk elk apparaat in context door de gebruikersnaam te koppelen aan IP- en MAC-adressen in de IPAM-database. Wees altijd klaar voor toekomstige groei met voorspellend inzicht in capaciteitsparameters, terwijl je IP-adres en uitschakeling van schakelpunten vermijdt.

Placeholder for Infoblox diverse devicesInfoblox diverse devices

Identificeer onbetrouwbare apparaten sneller om de beveiliging te versterken

Vind en verhelp snel en eenvoudig onbetrouwbare apparaten in jouw netwerk. Identificeer snel aangetaste apparaten met behulp van uitgebreide contextuele gegevens, waaronder gekoppelde switchpoorten, IP- en MAC-adressen, locatie en gebruikersinformatie. Isoleer apparaten met behulp van onze geautomatiseerde switchpoortcontrole. Versnel de reactietijden met geïntegreerde toegang tot Cisco ISE's rapid threat containment, die automatisch wordt geactiveerd door Infoblox Secure DNS wanneer het een compromittering detecteert.

Placeholder for Infoblox rogue devicesInfoblox rogue devices

Krijg een meer agile netwerk

Creëer een flexibele netwerkinfrastructuur om beter tegemoet te komen aan je veranderende bedrijfsbehoeften. Centraal beheer van je netwerk, IP-adres en switch-poortcreatie, -verwijderingen en -wijzigingen. Verbeter de productiviteit door nieuwe apparaten sneller online te brengen met de mogelijkheid om dynamisch IP-adressen toe te wijzen en poorten naar beschikbare adressen te schakelen. Wijs automatisch ongebruikte bronnen terug om verspilling tegen te gaan, terwijl je configuratiefouten reduceert die leiden tot uitvaltijd en hogere kosten voor het oplossen van problemen.

Placeholder for Infoblox agile networksInfoblox agile networks

Belangrijkste eigenschappen

icon Geautomatiseerde discovery
Geautomatiseerde discovery
Plan herhalende detectie op basis van tijd, datum en netwerkparameters.
icon Rapportage van afwijkingen
Rapportage van afwijkingen
Ontvang rapporten en herstelopties voor poort- en IP-toewijzingen gemaakt in IPAM maar die zijn geschonden door daadwerkelijk netwerkgebruik.
icon Ontdekking van onbeheerde apparaten en netwerken
Ontdekking van onbeheerde apparaten en netwerken
Ontdek alle apparaten die op het netwerk zijn aangesloten en zet ontdekte objecten om in beheerde.
icon Blackout scheduling
Blackout scheduling
Voorkom detectie en / of schakelpuntcontrole op geselecteerde netwerken op geselecteerde tijden.
icon Consistente, gecentraliseerde UI
Consistente, gecentraliseerde UI
Centraliseer netwerkbeheer en verbeter de operationele efficiëntie met een uniforme gebruikersinterface voor jouw hele organisatie.
icon Uitbreidbare attributen
Uitbreidbare attributen
Organiseer en deel gegevens effectiever door metadata te gebruiken om belangrijke IP-bronnen te taggen.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates