Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Apstra System

Verkort de ontwerp- en implementatietijd van maanden of weken tot dagen of uren.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner
In één oogopslag

Kenmerken

Intent-based automatisering en voortdurende validatie van Dag 0 tot Dag 2+

Geavanceerde telemetrie, beleidsborging en één enkele bron van waarheid

Ondersteuning voor meerdere leveranciers

Schaalbaarheid

Terugdraaien met Intent Time Voyager

Een nieuwe kijk op de werking van datacenters dankzij voortdurende automatisering en zekerheid

Het Apstra System biedt een nieuwe manier van denken over de werking van datacenternetwerken. Het begint met het specificeren van de gewenste resultaten, waarna de software het netwerk opzet, ervoor zorgt dat het werkt zoals bedoeld, het waarschuwt wanneer zich brownouts of afwijkingen voordoen, en wijzigingen en onderhoud beheert. Op deze manier stelt de kant-en-klare Apstra-software zich in staat de volledige levenscyclus van het netwerk te automatiseren met één enkel systeem, waardoor je gemakkelijker kunt overstappen op netwerkautomatisering. Klanten hebben een 90% snellere time-to-implementatie, 70% snellere time-to-resolution en 83% lagere opex gerealiseerd.

Een belangrijk uitgangspunt van het Juniper Apstra System is dat een optimale werking begint met het beste ontwerp. Het systeem koppelt het ontwerp van de architect aan de dagelijkse werkzaamheden met een enkele bron van waarheid, voortdurende validatie, krachtige analyses en identificatie van de hoofdoorzaak. Door Day 2 operaties te automatiseren, verhoogt de software de efficiëntie en resultaten door te voorzien in zichtbaarheid en inzichten, incident management, change management, compliance en audit, en onderhoud en updates.

Voor weefselbeheer van EVPN-VXLAN- en IP-weefsels automatiseert de Apstra Fabric Conductor-toolset van het systeem elk aspect van ontwerp, implementatie en werking. De toolset verkort de tijd van ontwerp tot implementatie van maanden of weken tot dagen of zelfs uren, met gevalideerde sjablonen en ZTP die het netwerk voor je opzet. Wanneer er problemen optreden, voorkomt dezelfde toolset uitval met voorspellende inzichten, verkort het de tijd die nodig is om een oplossing te vinden en vermindert het het aantal menselijke fouten met wijzigingsbeheer en een snelle rollback van het volledige netwerk.

Juniper Asptra

Kenmerken en voordelen

Automatiseer netwerkimplementatie en -operaties via gevalideerde en herhaalbare ontwerpen, samen met voorspellende analyses en proactieve waarschuwingen voor afwijkingen.

Implementeer netwerkwijzigingen sneller dankzij wijzigingscontrole en validatie, samen met compliance en audit voor een schaalbaar en veelzijdig netwerk.

Maak efficiënt gebruik van IT-resources met gevalideerde ontwerpen en geautomatiseerde en verzekerde operaties die één enkele bron van waarheid toepassen voor kennisbehoud en validatie van wijzigingen ten opzichte van de intentie.

Verkort de tijd om netwerkinfrastructuurdiensten te leveren met een orde van grootte; gebruik root cause analyse om de duur van netwerkproblemen te verkorten; verkort de onderhoudstijd met maintenance-mode mogelijkheden.

Implementeer en gebruik multivendor netwerken met het gemak en de eenvoud van een single-vendor netwerk met vele veelzijdigheid opties om voorspelbaar aan te passen aan unieke omgevingen.

Get in touch with our network experts

Data centre automation

Our specialist data centre automation team are available for a quick call or video meeting. Let's talk about your data centre or automation challenges; we are here to help.

Placeholder for Portrait of nomios employee Karl for CRDC CTAPortrait of nomios employee Karl for CRDC CTA

Datacenternetwerken

Vereenvoudig operaties en verzeker ervaringen met het moderne, geautomatiseerde datacenter.

Juniper helpt de volledige levenscyclus van het netwerk te automatiseren om het ontwerp, de implementatie en de werking te vereenvoudigen en een continue validatie te garanderen.

Het leveren van gegarandeerde ervaringen, voor zowel applicaties als operators, vereist een heroverweging van datacenter operaties. Vereenvoudig en automatiseer operaties van ontwerp tot implementatie (dag 0 en 1) via dagelijkse operaties en assurance met het kant-en-klare Juniper Apstra System. Klanten hebben een 90% snellere tijd tot implementatie, 70% snellere tijd tot oplossing en 83% lagere operationele kosten bereikt.

De Apstra-oplossing koppelt het ontwerp van de architect aan de dagelijkse werkzaamheden met één enkele bron van waarheid, voortdurende validatie en krachtige analyses en analyse van de hoofdoorzaak. De switching-, routing- en beveiligingsplatforms van Juniper onderscheiden zich door hun robuuste mogelijkheden en schaalgrootte, waaronder volledige EVPN-VXLAN, IP-fabric en mogelijkheden om bedreigingen te voorkomen. En de rijkdom van Juniper's telemetrie gecombineerd met de open programmeerbaarheid van het Junos OS maakt het eenvoudiger dan ooit om je datacenter aan te passen aan de steeds veranderende bedrijfsbehoeften.

Placeholder for Developer screen coding portrait modeDeveloper screen coding portrait mode

Fabrics voor geautomatiseerde datacenters

De vraag van bedrijven naar flexibiliteit en betrouwbaarheid zonder compromissen versnelt de toepassing van op standaarden gebaseerde fabrics met automatisering. Nieuwe applicatiearchitecturen, die resulteren in veranderende verkeerspatronen en dynamische bandbreedtebehoeften, verhogen ondertussen de druk om het datacenternetwerk te moderniseren. En het vervangen van verouderde, hiërarchische ontwerpen gaat voorbij aan de vele beperkingen van spanning tree.

Op standaarden gebaseerde en geautomatiseerde netwerkweefsels leveren schaalbaarheid, betrouwbaarheid en niet-blokkerende, voorspelbare prestaties, samen met flexibiliteit.

  • Op standaarden gebaseerde Fabrics: IP Fabrics zijn uitgegroeid tot de architectuur die in het datacenter wordt gebruikt. Met EVPN-VXLAN maken traditionele en cloud-native applicaties gebruik van hetzelfde netwerk in een open oplossing die door verschillende leveranciers kan worden gebruikt.
  • Geautomatiseerde operaties: Geavanceerde intent-based systemen voor automatisering verminderen de complexiteit van het ontwerp tot de implementatie tot de werking van de fabric met continue validatie en change management op basis van een single source of truth.

Datacenter-interconnectie

Vereenvoudig DCI-ontwerp, -implementatie en -operaties. In het multicloud-tijdperk hebben ondernemingen, cloudproviders en serviceproviders DCI-netwerken (Data Center Interconnect) nodig die kunnen schalen en zich snel kunnen aanpassen aan veranderende bedrijfs- en operationele eisen.

Met onze oplossingen krijgen netwerkexploitanten de veelzijdigheid om datacenters met elkaar te verbinden met de juiste combinatie van DCI-geoptimaliseerde pakket-, beveiligings- en virtualisatietechnologieën. De DCI-omgeving wordt niet beperkt door vendor lock-in of interoperabiliteitsproblemen.

Resources

Juniper Apstra

Ontdek meer over hoe de intent-based networking-software van Juniper Apstra het ontwerp, de implementatie en het beheer van datacenter-netwerken automatiseert en valideert, vanaf Dag 0 tot en met Dag 2 en verder.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates