Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Packet optical

Een portefeuille die software-innovatie combineert met open, programmeerbare systemen om exploitanten te helpen hun transportkosten te verlagen en nieuwe inkomstenbronnen aan te boren.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Producten

Placeholder for Juniper acx5400Juniper acx5400

Packet optical

Juniper Networks ACX5400

De ACX5400 lijn van Universal Metro Routers is ideaal voor Ethernet service aggregatie en pakket-optische convergentie. De ACX5400 lijn biedt GbE, 10GbE, 25GbE en 100GbE connectiviteitsopties in een 1 U-voetafdruk en biedt u de flexibiliteit om high-density netwerken te creëren met de interfaces die u nodig hebt om uw unieke verkeerseisen te ondersteunen.

Placeholder for Juniper acx6000Juniper acx6000

Packet optical

Juniper Networks ACX6000

De ACX6000 lijn is geoptimaliseerd voor gedesaggregeerde en open-lijn architecturen. Het combineert pakket-optische convergentie, 100GbE client interfaces, en 100/200 Gbps line-side interfaces om een grote verscheidenheid aan gebruikssituaties aan te kunnen. Daartoe behoren zakelijke, kabeldistributietoegangsarchitecturen (DAA), residentiële glasvezel, mobiele backhaul en bedrijfstoepassingen.

Placeholder for Juniper mxserie mx240Juniper mxserie mx240

Packet optical

Juniper Networks MX240

Deze compacte modulaire router biedt een systeemcapaciteit tot 3 Tbps met IPsec en MACsec encryptie. Het is geoptimaliseerd voor cloud core, kabel, mobiel, campus, onderneming, datacenter en service provider edge netwerk implementaties.

Placeholder for Juniper mxserie mx480Juniper mxserie mx480

Packet optical

Juniper Networks MX480

Deze modulaire router biedt tot 9 Tbps systeemcapaciteit met IPsec en MACsec encryptie voor cloud core, kabel, mobiel, campus, onderneming, datacenter, en service provider edge netwerk implementaties.

Placeholder for Juniper mxserie mx960Juniper mxserie mx960

Packet optical

Juniper Networks MX960

Deze modulaire router biedt tot 12 Tbps systeemcapaciteit met IPsec en MACsec encryptie voor grote centrale cloud, kabel, mobiele, datacenter en service provider netwerk implementaties.

Placeholder for Juniper qfx10008Juniper qfx10008

Packet optical

PTX10008, PTX10016

De modulaire, cloud-geoptimaliseerde Juniper Networks PTX10008 en PTX10016 Series Routers voldoen aan de enorme bandbreedte-eisen die aan netwerken worden gesteld. Met een hoge schaalbaarheid, 400GbE in-line MACsec, en een energie-efficiëntie van 0.14W per gigabit, leveren deze routers een buitengewone capaciteit voor ruimte- en energie-beperkte peering en collocatie faciliteiten, met gebruik van minimale rack units.

Placeholder for Juniper qfx10008Juniper qfx10008

Packet optical

Juniper Networks QFX10008 and QFX10016

  • QFX10008: 13 U chassis dat tot 8 lijnkaarten ondersteunt.
  • QFX10016: 21 U-chassis dat tot 16 lijnkaarten ondersteunt

Beide modulaire QFX10008/16-chassis zijn geschikt voor elke combinatie van de volgende QFX10000 Ethernet-lijnkaarten:

  • QFX10000-30C-M: 30x100GbE/40GbE MACsec-compatibele lijnkaart.
  • QFX10000-30C: Lijnkaart met 30x100GbE/40GbE poorten.
  • QFX10000-36Q: 36x40GbE of 12x100GbE poort lijnkaart.
  • QFX10000-60S-6Q: Lijnkaart met 60x1GbE/10GbE-poorten, met 6 poorten 40GbE/2 poorten 100GbE.
  • QFX10000-12C-DWDM: 6x200Gbps per lijnkaart; 1,2 Tbps per lijnkaart.

proNX Optical Director

proNX Optical Director is een software platform voor management en controle van Juniper Programmable Photonic Layer open line systeemelementen en Juniper coherent dense wavelength-division multiplexing (DWDM) transponder-gebaseerde oplossingen, inclusief de BTI Series Packet Optical Platforms en geïntegreerde DWDM transponders op MX Series routers, PTX Series routers en QFX Series switching platforms.

Gebaseerd op een hoog beschikbare, uitbreidbare microservices-gebaseerde architectuur, stelt proNX Optical Director je in staat om eenvoudiger en betrouwbaarder applicaties en diensten te implementeren, te schalen en te integreren - of deze nu van Juniper, het eigen software ontwikkelteam of van derden afkomstig zijn.

Een onderscheidende eigenschap van proNX Optical Director is het gecentraliseerde beheer van de fotonische laag controle. Door het scheiden van de optische control plane van de Juniper Programmable Photonic Layer, kunt u regelmatiger en flexibeler het control plane gedrag aanpassen terwijl het de continuïteit van de service behoudt, de operationele kosten verlaagt, en de transport-layer prestatie fijn afstemt.

Openheid en programmeerbaarheid zijn de kenmerken van proNX Optical Director, dat een Web gebruikersinterface met NETCONF en telemetrie API's zuidwaarts bevat voor eenvoudige configureerbaarheid en service monitoring. Rijke, op standaarden gebaseerde REST API's in noordelijke richting helpen proNX Optical Director eenvoudig en kosteneffectief te integreren in de orkestratie en bedrijfsondersteunende systemen/operations support systems (BSS/OSS) lagen.

Gecombineerd met NorthStar Controller, speelt proNX Optical Director een sleutelrol in het helpen van het migreren naar een meerlaags geoptimaliseerd netwerk. Gebruikmakend van een op standaarden gebaseerd YANG model, wisselt proNX Optical Director optische netwerk topologie uit met NorthStar om te helpen inzicht te krijgen van de fotonische laag tot Layer 3, het verbeteren van multilayer veerkracht en bescherming, en het optimaliseren van service provisioning.

proNX Service Manager

proNX Service Manager kapitaliseert op de sterke punten van de gecentraliseerde proNX besturingssoftware om operationele teams te voorzien van uitgebreide service provisioning, monitoring en troubleshooting tools. Gebruik het om snel nieuwe middelen in te zetten in het netwerk met behulp van een intuïtieve GUI, en gemakkelijk een verscheidenheid aan dagelijkse operationele en management taken uit te voeren. Het opzetten van nieuwe end-to-end optische en Ethernet-diensten vereist slechts een paar muisklikken, zodat het risico op fouten, die typisch zijn voor hop-by-hop configuratietaken, aanzienlijk vermindert. Daarnaast ben je ook minder tijd en moeite kwijt aan het opzetten van nieuwe diensten. Samen met de vele administratieve taken die door proNX Service Manager worden vergemakkelijkt, zorgen deze mogelijkheden voor een drastische verbetering van de operationele efficiëntie. Ze versnellen ook de levering van hoogwaardige diensten en uw vermogen zich aan te passen aan veranderende eisen.

proNX Service Manager stelt volledig functionele RESTful API's noordwaarts beschikbaar, zodat externe applicaties ten volle kunnen profiteren van de kracht van de proNX engine. Je kan de operations/business support systemen (OSS/BSS) en/of CRM systemen integreren om eindklanten volledige zichtbaarheid en controle te geven over hun diensten. Door klanten op deze manier van dienst te zijn, verhoogt de omzet (door de time-to-service te verkorten) en verlaagt de operationele kosten (door de activeringstaken van de service uit handen te nemen).

Juniper gebruikt deze zelfde RESTful API's om onze eigen applicaties uit te breiden voor onze klanten, zoals proNX Dashboard, inbegrepen bij het proNX Service Manager pakket. proNX Dashboard biedt netwerk operations teams intuïtieve toegang tot real-time gegevens vanuit het netwerk operations center, of op afstand vanaf hun tablets of smartphones met behulp van een responsive Web client. proNX Dashboard biedt ook uitgebreide toegang tot gebruiksgegevens voor toekomstige planning van service en uitbreiding van middelen.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates