Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Lab licentie

Lab Licenties, Proof of Concept en Virtuele Test Labs.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Een Lab-licentie voor Juniper Networks nodig?

Ben je op zoek naar een Juniper Networks Lab-licentie of virtuele testlicentie? Ben je op zoek naar een Juniper Networks Proof of Concept? Of wil je gewoon vertrouwd raken met nieuwe apparatuur? Tijd om een ​​lab licentie aan te vragen! Als een wereldwijde partner van veel toonaangevende technologiebedrijven, kunnen we hoge kortingen op lab licenties bieden. Vraag een offerte aan of download onze prijslijst door op een van de knoppen te klikken.

Proof Of Concept (POC)

Een proof of concept is de meest effectieve manier voor je teams om hands-on ervaring op te doen met je gloednieuwe IT-apparatuur en daadwerkelijke resultaten te zien die zijn afgeleid van je verkeer en gegevens. We zullen de POC aanpassen aan je specifieke behoeften en netwerktopologie om aan te tonen dat onze oplossing de beste keuze is om jouw organisatie aan te sluiten en te beschermen.

Virtual Test Lab (VTL)

Met Virtual Test Labs kun je vertrouwd raken met je nieuwe IT-apparatuur. In de labomgeving kun je verschillende functies en mogelijkheden configureren en testen, zonder risico's, voordat je ze in je productienetwerk implementeert. Een VTL is een uitstekende manier om hands-on ervaring op te doen met de interface in je eigen tempo.

Over Nomios Nederland

Nomios Nederland is een toonaangevende netwerk- en beveiligingsintegrator die zich toelegt op het leveren van superieure oplossingen en diensten. We zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol als trusted advisor. Onze diepe ervaring geeft ons een duidelijke en zelfverzekerde visie om klanten te helpen de toekomst te doorlopen.

Als toonaangevend, onafhankelijk IT-servicesbedrijf zijn we uniek gepositioneerd om digitale transformaties mogelijk te maken: meer waarde creëren voor klanten, partners en aandeelhouders en groeimogelijkheden bieden voor onze mensen.

Ons uitgebreide partnernetwerk helpt ons om samenwerking te stimuleren en technologie-onafhankelijkheid te benutten. We hebben meer dan 40 toonaangevende wereldwijde partnernetwerkrelaties opgezet.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates