Placeholder for Mc AfeeMc Afee
Platinum Partner

McAfee MVISION Cloud

Een Cloud Access Security Broker (CASB) die het bedrijf versnelt.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

McAfee® MVISION Cloud beschermt gegevens waar ze zich vandaag de dag bevinden, met een oplossing die in de cloud is gebouwd, voor de cloud. Het is cloud-native gegevensbeveiliging.

Toen de CASB-categorie in 2011 opkwam, werden ze gezien als een cloud-zichtbaarheidsoplossing die schaduw-IT ontdekte, maar sindsdien zijn ze gegroeid en bieden ze een breed scala aan functies over vier pijlers van zichtbaarheid, compliance, bescherming tegen bedreigingen en gegevensbeveiliging.

Gegevensbeveiliging voor het cloud-tijdperk

Detecteer

Krijg volledig inzicht in gegevens, context en gebruikersgedrag bij alle cloudservices, gebruikers en apparaten.

Bescherm

MVISION Cloud (CASB) is gebouwd in de cloud en voor de cloud en past aanhoudende bescherming toe op gevoelige informatie, waar deze zich ook bevindt binnen of buiten de cloud.

Corrigeer

Neem in realtime actie diep in cloudservices om beleidsschendingen te corrigeren en beveiligingsbedreigingen te stoppen.

McAfee MVISION Cloud

Producteigenschappen

icon Cloud register
Cloud register
Biedt 's werelds grootste en meest nauwkeurige register van clouddiensten met een 1-10 CloudTrust rating op basis van een 261-punts risicobeoordeling.
icon AI-gestuurde activiteitenkaart
AI-gestuurde activiteitenkaart
Maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om apps te begrijpen en gebruikersacties in kaart te brengen in een uniforme reeks activiteiten, waardoor gestandaardiseerde bewaking en controles tussen apps mogelijk worden.
icon Begeleid leren
Begeleid leren
Geeft menselijke input aan machine learning-modellen met real-time preview die de impact toont van een gevoeligheidsverandering op door het systeem gedetecteerde afwijkingen.
icon Bewaking van cloud-activiteiten
Bewaking van cloud-activiteiten
Legt een uitgebreid auditspoor vast van alle gebruikers- en beheerdersactiviteiten ter ondersteuning van onderzoeken en forensisch onderzoek na incidenten.
icon Opsporing van bedreigingen van binnenuit
Opsporing van bedreigingen van binnenuit
Maakt gebruik van automatische leerprocessen om activiteiten te detecteren die nalatig en kwaadaardig gedrag signaleren, waaronder insiders die gevoelige gegevens stelen.
icon Encryptie van gestructureerde gegevens
Encryptie van gestructureerde gegevens
Beschermt gevoelige gestructureerde gegevens met peer-reviewed, functiebehoudende versleutelingsschema's met behulp van door de enterprise gecontroleerde sleutels.
MVISION Cloud

Belangrijkste voordelen

Hoewel sommige CASB-mogelijkheden bekende technologieën en benaderingen omvatten die vroeger werden gebruikt om gegevens in on-premise toepassingen te beveiligen, is CASB een afzonderlijke en gedifferentieerde technologie van bestaande beveiligingscategorieën zoals identiteit als een dienst (IDaaS), web application firewalls (WAF's), secure web gateways (SWG's) en enterprise firewalls.

Handhaving van gegevensverliespreventie (DLP) -beleid voor gegevens in de cloud

Voorkom ongeautoriseerd delen van gevoelige gegevens met de verkeerde mensen

Synchronisatie/download van bedrijfsgegevens naar persoonlijke apparaten blokkeren

Gecompromitteerde accounts, insiderbedreigingen en malware detecteren

Versleutel cloudgegevens met sleutels waartoe alleen jij toegang tot hebt

Audit en verscherp de beveiligingsinstellingen van clouddiensten

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates