Placeholder for Mc AfeeMc Afee
Platinum Partner

McAfee MVISION CNAPP

Een uitgebreide, geautomatiseerde en wrijvingsloze architectuur voor de beveiliging van een enterprise cloud-native applicatie-ecosysteem.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Wat is MVISION Cloud Native Application Protection Platform (CNAPP)?

Elke organisatie ondergaat een digitaal transformatietraject. De meeste bedrijven maken gebruik van de flexibiliteit en innovatiesnelheid van de publieke cloud, hetzij alleen of in combinatie met hun private datacenters. Deze bedrijven hebben behoefte aan een vereenvoudigde architectuur; een architectuur die hen in staat stelt de kosten en complexiteit van de patchwork-versnippering van point-producten achter zich te laten en te profiteren van het cloud-native ecosysteem, zonder grote investeringen in tools of ontwikkelaarstalent.

5 componenten van CNAPP

MVISION CNAPP brengt applicatie- en datacontext samen om op unieke wijze Cloud Security Posture Management (CSPM) voor publieke cloudinfrastructuur en Cloud Workload Protection (CWPP) te convergeren om hosts en workloads te beschermen, waaronder VM's, containers en serverloze functies. MVISION CNAPP biedt vijf belangrijke mogelijkheden:

Placeholder for MVISION CNAPPMVISION CNAPP

5 belangrijkste kenmerken van CNAPP

Identificeren

De unieke ontdekking van alle workloads, gegevens en infrastructuur op endpoints, netwerken en in de cloud; geprioriteerd op basis van risico.

Bouwen en implementeren

Bescherming tegen configuratiedrift en beoordeling van kwetsbaarheden in virtuele machines, containers en serverloze omgevingen. Ontketen de productiviteit van ontwikkelaars door middel van wrijvingsloze automatisering.

Runtime

Bouw beleid op basis van zero trust, gedragsobservatie om valse positieven te elimineren en schaal te bereiken met handhaving van bekend goed gedrag.

Operate

Geef het Security Operations Center (SOC) meer mogelijkheden door cloud-native bedreigingen in kaart te brengen in het MITRE ATT&CK-framework voor snelle herstelmaatregelen.

Bescherm

Automatiseer beveiligingscontroles voor continue compliance en governance om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates