Placeholder for Mc AfeeMc Afee
Platinum Partner

McAfee MVISION ePO

Eén enkel punt voor zichtbaarheid en controle van de beveiliging, altijd en overal.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

McAfee ePO (SaaS) ontworpen om McAfee te beheren en native beveiligingscontroles voor besturingssystemen te verbeteren. MVISION ePO is dramatisch eenvoudig en bewezen apparaat beveiligingsbeheer. ePO is een software-as-a-service (SaaS) -oplossing die is ontworpen om McAfee te beheren en native beveiligingscontroles te verbeteren die zijn ingebouwd in besturingssystemen zoals Windows Defender zonder de complexiteit van on-premises infrastructuur.

Eenvoudig en bewezen apparaatbeveiligingsbeheer

Cloudgebaseerd beveiligingsbeheer

Geen installatie en onderhoud van beveiligingsbeheerinfrastructuur op locatie, zodat je je kunt richten op het bewaken van jouw endpoints en mobiele apparaten.

Beveiliging afdwingen vanuit één overzicht

Gemakkelijk te volgen panelen en dashboards beoordelen je beveiligingsstatus. Blijf op de hoogte met samenvattingen van de nieuwste bedreigingsinformatie en adviezen.

Activiteiten stroomlijnen, risico's minimaliseren

Geautomatiseerde en ongecompliceerde workflows zorgen voor een efficiëntere bedrijfsvoering op het gebied van beveiliging. Optionele goedkeuring van workflows vereist dat beleid of taken worden beoordeeld, waardoor resultaten van hogere kwaliteit worden gewaarborgd.

McAfee MVISION ePO

Producteigenschappen

icon Volledig geïntegreerde verdediging
Volledig geïntegreerde verdediging
Verminder de complexiteit met gemeenschappelijk beleidsbeheer van endpointbeveiliging en ingebouwde besturingselementen in besturingssystemen zoals Windows Defender.
icon Snelle mitigatie en herstel
Snelle mitigatie en herstel
Op basis van een gebeurtenis kunnen automatische reacties een actie in gang zetten, zoals eenvoudige meldingen of herstel binnen de gehele onderneming.
icon Gestroomlijnde beveiliging en handhaving
Gestroomlijnde beveiliging en handhaving
Geautomatiseerde workflows identificeren, beheren en reageren snel op kwetsbaarheden en bedreigingen van endpoints in de hele onderneming.
icon Essentieel risicobeheer
Essentieel risicobeheer
Een samenvattend dashboard van je beveiligingsstatus helpt je om verder te gaan en prioriteiten te stellen, terwijl een pagina met beveiligingsbronnen actuele informatie over bedreigingen, beveiligingsnieuws en adviezen biedt.
icon Extra zekerheid
Extra zekerheid
Twee-factorauthenticatie zorgt ervoor dat de juiste gebruiker de beveiliging beheert. Optionele wijzigingscontroleprocessen op administratieve taken voorkomen onbedoelde wijzigingen.
icon Eenvoudige migratie
Eenvoudige migratie
Bestaande McAfee ePO-klanten kunnen MVISION ePO Quick Start gebruiken om binnen enkele uren vanuit een browser toegang te krijgen tot MVISION ePO.
MVISION ePO

Belangrijkste voordelen

McAfee® MVISION ePO ™ elimineert de noodzaak voor onderhoud van een lokale beveiligingsinfrastructuur, waardoor de beveiligingsprofessional zich exclusief op beveiliging kan concentreren. Open eenvoudig vanuit een browser met je inloggegevens en beheer jouw beveiliging

Door de industrie geprezen gecentraliseerd beheer

Verwijdert de complexiteit van het onderhoud van beveiligingsplatforms op locatie

Geautomatiseerde workflows voor efficiënte administratieve taken

Gestroomlijnd incidentonderzoek en herstel

Gemeenschappelijk beveiligingsbeheer voor het grootste aandeel apparaten op de markt

Schaal naar honderden tot duizenden apparaten, met dekking van apparaat tot cloud

Uitgebreid platform dat McAfee-producten en native besturingselementen beheert in native besturingselementen in besturingssystemen zoals Windows Defender

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates