Placeholder for Palo Alto NetworksPalo Alto Networks
Diamond innovator

Palo Alto Cortex XSIAM

Cortex XSIAM transformeert beveiligingsoperaties met gecentraliseerde, geautomatiseerde processen, waarbij geavanceerde technologieën worden geïntegreerd voor proactief dreigingsbeheer en het mogelijk maken van een overgang naar een autonome SOC.

Placeholder for Palo Alto Networks Partner ResellerPalo Alto Networks Partner Reseller

Cortex XSIAM: De moderne SOC voorzien van autonome beveiliging

Transformeer jouw security operations center (SOC) met Cortex XSIAM

Cortex XSIAM staat aan de voorhoede van de revolutie in security operations centers (SOC's) door de kracht van machine-intelligentie en automatisering te benutten. Dit innovatieve platform is ontworpen om de beveiligingsresultaten te verbeteren en het traditionele, handmatige SecOps-model te transformeren naar een gestroomlijnde, efficiënte operatie die in staat is om te gaan met de complexe beveiligingseisen van de hedendaagse ondernemingen.

Waarom Cortex XSIAM?

Gecentraliseerde beveiligingsoperaties

Cortex XSIAM stroomlijnt beveiligingsoperaties door processen te centraliseren, automatiseren en schalen, waardoor robuuste bescherming tegen geavanceerde cyberdreigingen wordt geboden. Door meerdere producten te consolideren tot één platform, verlaagt het niet alleen de kosten, maar verbetert het ook aanzienlijk de productiviteit van analisten.

Beveiligingsmanagement van de volgende generatie

Traditionele SIEM-systemen hebben vaak moeite om om te gaan met de grote hoeveelheid meldingen en de complexiteit van het beheren van diverse gegevensbronnen. Cortex XSIAM gaat verder dan deze beperkingen door geavanceerde technologieën zoals EDR, XDR, SOAR en meer te integreren. Deze integratie biedt een geünificeerde aanpak van beveiligingsbeheer, waardoor organisaties voorop kunnen blijven lopen bij evoluerende bedreigingen.

Empowerment van een autonome SOC

Met Cortex XSIAM kunnen organisaties overstappen naar een autonoom SOC-model door routinetaken te automatiseren en de focus van menselijke analisten te richten op incidenten met een hoog risico. Deze verschuiving vermindert de werkdruk op analisten, waardoor ze zich kunnen concentreren op strategische beveiligingsbeslissingen en proactieve bedreigingsmitigatie.

Palo Alto Cortex XSIAM

Functies

Ontdek de security mogelijkheden van XSIAM.

Security Information en Event Management (SIEM)

Biedt essentiële SIEM-functies zoals logbeheer, correlatie, alarmering en langdurige gegevensopslag.

Threat Intelligence Platform (TIP)

Integreert en verspreidt uitgebreide threat intelligence-data om alerts te verrijken en het contextueel begrip te verbeteren.

Extended Detection en Response (XDR)

Biedt ongeëvenaarde detectiedekking door telemetrie te analyseren van diverse bronnen.

Attack Surface Management (ASM)

Biedt voortdurend inzicht in jouw beveiligingspostuur, waarbij kwetsbaarheden worden geïdentificeerd en risico's effectief worden beheerd.

User en Entity Behavior Analytics (UEBA)

Maakt gebruik van AI om abnormaal gedrag te detecteren, waardoor potentiële beveiligingsinbreuken kunnen worden gelokaliseerd.

Cloud Detection en Response (CDR)

Zorgt ervoor dat beveiliging zich uitstrekt tot cloudoperaties, met uitgebreide dekking over jouw hybride IT-omgeving.

Endpoint Protection Platform (EPP)

Voorkomt endpoint-aanvallen met een bewezen eindpuntagent die exploits, malware en aanvallen zonder bestanden blokkeert en volledige telemetrie verzamelt voor detectie en respons.

Security Orchestration, Automation, en Response (SOAR)

Automatiseert bijna elke use case met honderden ingebouwde playbooks en biedt aanpassing met een visuele drag-and-drop playbook editor.

Klantgerichte resultaten met Cortex XSIAM

  • Gestroomlijnde operaties: Alle functies zijn toegankelijk via één console met geïntegreerde gegevens en uniforme workflows, wat de beveiligingsoperaties vereenvoudigt.
  • Snellere incidentrespons: Functies zoals intelligent groeperen van meldingen en SmartScore-incidentbeoordeling versnellen de responstijd, waardoor SOC-teams zich kunnen concentreren op de meest kritieke bedreigingen.
  • Verbeterde cloudbeveiliging: Ontworpen voor multicloud-omgevingen, breidt Cortex XSIAM detectie- en monitoringmogelijkheden uit naar alle cloudplatforms, waardoor consistente beveiligingspraktijken binnen jouw bedrijf worden gewaarborgd.

Omarm de toekomst van SOC met Cortex XSIAM

Maak de overstap naar een slimmere, meer responsieve SOC met Cortex XSIAM en ervaar de voordelen van een autonoom, geïntegreerd beveiligingsplatform. Blijf vooroplopen bij cyberdreigingen met geavanceerde analyses, automatisering en geünificeerde beveiligingsoperaties. Cortex XSIAM is niet zomaar de volgende stap in de evolutie van SOC;het is een reuzensprong naar een veilige, veerkrachtige digitale toekomst.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates