Placeholder for Palo Alto NetworksPalo Alto Networks
Diamond innovator

Palo Alto Prisma SD-WAN

De SD-WAN van morgen, aangedreven door machine learning en automatisering.

Placeholder for Palo Alto Networks Partner ResellerPalo Alto Networks Partner Reseller

Het tijdperk van netwerk transformatie

Het is geen geheim dat organisaties wereldwijd een netwerktransformatie ondergaan. De migratie naar de cloud, de behoefte aan automatisering van de infrastructuur en de beschikbaarheid van kosteneffectieve en hoogwaardige breedband geven allemaal aanleiding tot deze verandering. Door deze drie fundamentele verschuivingen zijn traditionele WAN-architecturen (wide area network), die vertrouwen op MPLS-netwerken (multiprotocol label switching) om filialen met datacenters te verbinden, ineffectief geworden. Dit heeft geleid tot de opkomst van het software-defined wide area network (SD-WAN), dat belooft organisaties in staat te stellen de voordelen van netwerktransformatie naadloos te omarmen en alle beperkingen van legacy WAN-architecturen weg te nemen.

Legacy SD-WAN-oplossingen schieten tekort

Hoewel SD-WAN tal van voordelen biedt voor organisaties, brengen legacy SD-WAN-benaderingen veel uitdagingen met zich mee:

  • Velen vertrouwen op het geforceerd inpassen van het traditionele pakketgebaseerde routingmodel in de cloud-ready onderneming. Hoewel deze aanpak technisch gezien werkt, is hij verre van optimaal en kan hij niet de return on investment (ROI) bieden die SD-WAN te bieden heeft. Met Layer 3-pakketgebaseerde beleidsregels zijn organisaties beperkt in het creëren van applicatiegebaseerde netwerkbeleidsregels en ontbreekt het applicatiezichtbaarheid, waardoor het voor netwerkteams moeilijk is om SLA's voor applicaties te leveren.
  • Legacy SD-WAN-oplossingen zijn niet schaalbaar en vereisen een constante handmatige tussenkomst voor Day 2-operaties. Dit creëert aanzienlijke administratieve overhead voor netwerk- en operationele teams, wat de complexiteit en de kosten kan verhogen. Bovendien moeten organisaties voor legacy-oplossingen essentiële branchediensten, zoals beveiliging en zichtbaarheid, "bolt-on" toevoegen. Met meerdere producten die moeten worden geïmplementeerd en beheerd, worstelen organisaties om netwerk- en beveiligingsactiviteiten te onderhouden terwijl ze de kosten laag proberen te houden. Met dit alles in het achterhoofd is het gemakkelijk te begrijpen waarom een nieuwe generatie SD-WAN nodig is.

De next-generation SD-WAN van Palo Alto Networks

Palo Alto Networks hanteert een fundamenteel andere aanpak met Prisma® SD-WAN. Alleen Palo Alto Networks kan SD-WAN leveren met een ROI tot 243%, netwerkoperaties vereenvoudigen door gebruik te maken van machine learning om tot 99% van de netwerk trouble tickets te elimineren, en de eindgebruikerservaring verbeteren met een tienvoudige toename in WAN-bandbreedte tegen lagere kosten dan legacy-architecturen.

Placeholder for Modern metro stationModern metro station
Palo Alto SD-WAN

Eigenschappen

Router modernisering

Upgrade legacy routers naar intelligente, lichtgewicht appliances op de kantoren en maak zero-touch provisioning mogelijk om handmatige, arbeidsintensieve provisioning op de kantoren te verminderen.

Cloud migratie

Benut besparingen op cloudschaal om de WAN-kosten te verlagen, en garandeer toegang met hoge prestaties en toonaangevende beveiliging.

Geautomatiseerde netwerkactiviteiten

Automatiseer activiteiten met behulp van machine learning. Integreer eenvoudig beveiliging en krijg de zichtbaarheid en controle die je nodig hebt om de beste prestaties en consistente beschikbaarheid van je netwerk te garanderen.
Prisma SD-WAN

Belangrijkste voordelen

icon Toepassingsgericht
Toepassingsgericht
Verkrijg diepgaand inzicht in applicaties met Layer 7-intelligentie voor het maken van netwerkbeleid en traffic engineering. Dit kan de ervaring van de eindgebruiker aanzienlijk verbeteren en netwerkteams in staat stellen SLA's te leveren voor alle applicaties.
icon Autonoom
Autonoom
Automatiseer activiteiten en voorkom problemen met behulp van machine learning en data science methodologieën. Dit maakt een agile DevOps-aanpak voor implementatie mogelijk door gebruik te maken van API's om netwerkactiviteiten te vereenvoudigen.
icon Geleverd in de cloud
Geleverd in de cloud
Maak levering mogelijk van alle diensten voor kantoren vanuit de cloud, inclusief netwerken en beveiliging. Dit kan het WAN-beheer vereenvoudigen en tegelijkertijd de ROI verhogen.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates