Placeholder for Palo Alto NetworksPalo Alto Networks
Diamond innovator

Threat prevention

Ga verder dan traditionele IPS om alle bekende bedreigingen in al het verkeer in één keer te voorkomen.

Placeholder for Palo Alto Networks Partner ResellerPalo Alto Networks Partner Reseller

Traditionele inbraakpreventie is er niet in geslaagd zich te ontwikkelen

Organisaties worden geconfronteerd met een aantal aanvallen van bedreigingsactoren die worden gedreven door verschillende motieven, waaronder winst, ideologie/ hacktivisme, of zelfs ontevredenheid binnen de organisatie. De aanvallers van tegenwoordig zijn goed gefinancierd en goed uitgerust. Ze maken gebruik van ontwijkende tactieken om voet aan de grond te krijgen in netwerken van doelwitten en lanceren geavanceerde aanvallen met een hoog volume. Hun methoden zijn zeer doelgericht en maken gebruik van geraffineerde draaiboeken om een organisatie binnen te dringen, zich zijwaarts te verplaatsen en waardevolle gegevens te extraheren, terwijl ze onzichtbaar blijven voor traditionele, onafhankelijke verdedigingsmechanismen.

Tot overmaat van ramp gebruiken traditionele inbraakpreventie- of -detectiesystemen (IPS/IDS) nog steeds dezelfde verdedigingsstrategieën als voordat het bedreigingslandschap zich verder ontwikkelde. Verkeer wordt alleen op bepaalde poorten geïnspecteerd en hoewel het toevoegen van apparaten met één functie aan de verdedigingsstapel bepaalde problemen kan verlichten, resulteert dit in slechte prestaties en een gebrek aan algeheel overzicht. Bovendien wordt de basis vaak niet afgedekt, waardoor de verantwoordelijkheid bij beveiligingsteams komt te liggen die niet over de juiste middelen beschikken om kwetsbaarheden te identificeren of te patchen, zodat inbreuken op gegevens met vertrouwen kunnen worden voorkomen.

Uitgebreide bescherming tegen exploit, malware en command-and-control voor jouw netwerk

Palo Alto Networks Threat Prevention service protects your network by providing multiple layers of prevention, confronting threats at each phase of an attack. In addition to traditional IPS capabilities, Threat Prevention has the unique ability to detect and block threats on any and all ports instead of invoking signatures based on a limited set of predefined ports.

Hun wereldwijde klantengemeenschap deelt collectieve informatie over bedreigingen vanuit de hele wereld, waardoor de kans op succes van geavanceerde aanvallen aanzienlijk wordt verkleind door ze kort nadat ze voor het eerst zijn aangetroffen tegen te houden. Threat Prevention profiteert van onze andere cloud-gebaseerde beveiligingsabonnementen voor dagelijkse updates die exploits, malware, schadelijke URL's, command and control (C2), spyware, enz. tegenhouden. Threat Prevention is noodzakelijk voor elke Palo Alto Networks NGFW en kan de preventie van nieuwe onbekende bedreigingen versnellen tot bijna-realtime wanneer deze wordt gekoppeld aan andere Palo Alto Networks abonnementen, waaronder WildFire® malware prevention service voor onbekende bestandsgebaseerde bedreigingen, URL Filtering voor webgebaseerde aanvallen, DNS Security voor aanvallen die gebruik maken van de Domain Name Service, en IoT Security voor unmanaged device visibility en context.

Palo Alto Threat Prevention

Belangrijkste eigenschappen

Voorkom bedreigingen op je next-generation firewall.

Activeer de applicatie, voorkom de bedreiging

Elimineer bedreigingen in elke fase

In één keer scannen op alle bedreigingen

Preventie van indringers

Gebruik op maat gemaakte signatures voor opkomende bedreigingen

Bescherming tegen malware

Integreren met WildFire

Bescherming tegen command en controle

Verklein het aanvalsoppervlak

Bedreigingen gemakkelijk en nauwkeurig beperken

Threat prevention

Zakelijke en operationele voordelen

icon Elimineer kosten en beheer voor standalone IPS
Elimineer kosten en beheer voor standalone IPS
Maak gebruik van Snort en andere krachtige IPS-mogelijkheden, geïntegreerd met onze NGFW voor een enkele regelbasis voor beveiligingsbeleid.
icon Krijg inzicht in aanvallen, zodat u er zeker van bent dat je organisatie beschermd is
Krijg inzicht in aanvallen, zodat u er zeker van bent dat je organisatie beschermd is
Inspecteer al het verkeer op bedreigingen, ongeacht poort, protocol of encryptie.
icon Minder middelen nodig om kwetsbaarheden en patches te beheren
Minder middelen nodig om kwetsbaarheden en patches te beheren
Automatisch blokkeren van bekende malware, exploits van kwetsbaarheden en C2.
icon Profiteer van volledige controles voor detectie en handhaving van bedreigingen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties
Profiteer van volledige controles voor detectie en handhaving van bedreigingen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties
icon Uitgebreide beveiliging voor alle gegevens, toepassingen en gebruikers
Uitgebreide beveiliging voor alle gegevens, toepassingen en gebruikers
Scan al het verkeer, met volledige context rond toepassingen en gebruikers.
icon Veiligheid automatiseren met minder manueel werk
Veiligheid automatiseren met minder manueel werk
Ontvang automatische updates voor nieuwe bedreigingen.
icon Gebruik Snort handtekeningen
Gebruik Snort handtekeningen
Automatisch omzetten, opschonen, uploaden en beheren van Snort en Suricata regels om opkomende bedreigingen te detecteren en te profiteren van intelligentie.
icon Beveilig je netwerk met nauwkeurige, beleidsgebaseerde controles
Beveilig je netwerk met nauwkeurige, beleidsgebaseerde controles
Ga verder dan alleen het blokkeren van schadelijke inhoud en controleer specifieke bestandstypen, waardoor het risico voor je hele organisatie afneemt.
icon Vergrendel C2-risico
Vergrendel C2-risico
Automatisch C2-handtekeningen genereren op machineschaal en -snelheid.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates