Placeholder for Tehtris Partner / ResellerTehtris Partner / Reseller
Elite Partner

TEHTRIS SIEM

Centraliseer en organiseer het beheer van alle logs in je IT-omgeving: gebeurtenissen van je netwerk, systemen, applicaties of beveiligingsapparaten.

Placeholder for Tehtris overview without logoTehtris overview without logo

Neem weloverwogen beslissingen met intelligente datacorrelatie

TEHTRIS SIEM gaat verder dan het monitoren op machineniveau. Met een focus op het bewaken van de gehele omgeving en de interacties daartussen, biedt deze oplossing uitgebreide controle over bedrijfsmiddelen en ongeëvenaarde zichtbaarheid van het netwerk. Het analyseert enorme hoeveelheden diverse gebeurtenissen, detecteert afwijkend gedrag en levert real-time, gekwalificeerde waarschuwingen aan jouw SOC.

TEHTRIS

Waarom SIEM?

icon Correlatie
Correlatie
TEHTRIS SIEM biedt duizenden correlatieregels die kunnen worden geactiveerd voor belangrijke onderdelen van je infrastructuur, waaronder Windows, antivirus, authenticatie en meer.
icon Security
Security
TEHTRIS SIEM werkt op beveiligde apparaten die worden ondersteund door de TEHTRIX-distributie. Deze apparaten bieden robuuste beveiligingsmaatregelen, zoals volledige schijfversleuteling, geavanceerde RBAC (Role-Based Access Control) beschermingsmechanismen in de kernel en anti-0-day-beveiliging.
icon Verbeterd vermogen
Verbeterd vermogen
TEHTRIS SIEM integreert naadloos met het TEHTRIS XDR Platform en biedt uitgebreide tools voor CTI, threat hunting, compliance management en incident response.
icon Hyper-automatisering
Hyper-automatisering
TEHTRIS SIEM is naadloos gekoppeld aan de geïntegreerde SOAR van het TEHTRIS XDR Platform, waardoor de kosten, het onderhoud en de integratie van deze geavanceerde technologieën eenvoudig en efficiënt worden gestroomlijnd, wat zorgt voor een probleemloze ervaring.
icon Eenvoud
Eenvoud
TEHTRIS heeft SIEM-projecten sterk vereenvoudigd met hun managed service aanbod, dat een naadloze ervaring biedt vanaf de implementatie tot aan het lopende operationele onderhoud, waardoor de complexiteit wordt verminderd.
icon Cloud en on-premise
Cloud en on-premise
Maak gebruik van de voordelen van een flexibele architectuur met TEHTRIS SIEM, die implementatieopties biedt in de cloud, op locatie of een hybride combinatie van beide. Behoud de controle over de locatie van gegevens, zelfs in complexe multi-cloud omgevingen.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates