Placeholder for Tehtris Partner / ResellerTehtris Partner / Reseller
Elite Partner

TEHTRIS

Van de cloud tot endpoints en jouw IT-systemen, de cybersecurity-oplossingen van TEHTRIS bieden een allesomvattende "made in Europe" oplossing om cybercriminaliteit en sabotage te bestrijden.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets
TEHTRIS

Introductie

TEHTRIS, een cybersecurity-expert, bedient diverse sectoren in Europa met hun cyberverdedigingsoplossing, het TEHTRIS XDR-platform. Hun software robots en kunstmatige intelligentie-algoritmen worden wereldwijd ingezet om zowel bekende als onbekende aanvallen in real-time op te sporen en te neutraliseren. Deze oplossingen beheren en verbeteren effectief de IT-beveiliging van bedrijven en overheidsinstanties, ter bescherming tegen bedreigingen zoals cyberespionage en geavanceerde cyberaanvallen zoals ransomware, zero-days en APT's.

  • De oplossingen voldoen aan RGPD of NIS2 en voldoen aan de huidige Europese regelgeving.
  • Ze zijn ISO 27001 gecertificeerd.
  • € 64 miljoen aan fondsenwerving sinds 2020.
  • Bieden SecNumCloud service aan.
  • Hun oplossingen integreren naadloos met bestaande cybersecurity software via API's om de efficiëntie te verbeteren.
  • Ze geven prioriteit aan security en ethiek, zorgen ervoor dat er geen achterdeurtjes zijn en onthouden zich van toegang tot de inhoud van beschermde bestanden.

Het label "Cybersecurity Made in Europe" garandeert dat hun producten voldoen aan de fundamentele vereisten voor veilige ICT-producten en -diensten die zijn opgesteld door het Agentschap voor Cybersecurity van de Europese Unie (ENISA). Dit omvat de "no spy" verklaring, die de afwezigheid van "backdoors" garandeert.

TEHTRIS

XDR Platform dat je IT- en OT-systemen verdedigt

TEHTRIS XDR Platform

Waarom TEHTRIS?

De XDR-infrastructuur brengt verschillende security-oplossingen samen in één samenhangend platform, dat in staat is om security-incidenten te detecteren en erop te reageren.

Het geïntegreerde SOAR-systeem faciliteert naadloze interacties tussen slimme sensoren en TEHTRIS Cyber Threat Intelligence. Hierdoor kan TEHTRIS proactief bedreigingen blokkeren op alle fronten. Met behulp van diverse analysemechanismen kan de krachtige CYBERIA kunstmatige intelligentie-engine complexe bedreigingen identificeren met uitzonderlijke precisie en snelheid.

TEHTRIS OPTIMUS EDR is exclusief ontwikkeld en gehost in Europa. Het oorspronkelijke ontwerp, ontdaan van bestaande softwarelagen, garandeert ethische integriteit en geen achterdeurtjes. Ze hebben geen toegang tot de inhoud van beveiligde bestanden, waardoor onschendbaarheid wordt gegarandeerd. Een echt 'secure & ethical by design' oplossing.

Placeholder for Cloud architect developer implementing ddos protectionCloud architect developer implementing ddos protection

Onze TEHTRIS experts staan voor je klaar

Nomios is een onderscheiden TEHTRIS partner met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door TEHTRIS zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw TEHTRIS-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates