Placeholder for Trellix Security Partner / ResellerTrellix Security Partner / Reseller
Platinum Partner

Trellix Endpoint Security (ENS)

Trellix Endpoint Security past zich aan je security behoeften aan - van het voorkomen van bedreigingen en de jacht erop tot het op maat maken van beveiligingscontroles.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Voordelen

  • Security die op één lijn ligt met je topprioriteiten
    De endpoint oplossing waarop je vertrouwt moet afgestemd zijn op de prioriteiten die voor jou het belangrijkst zijn. Ongeacht je rol, Trellix Endpoint Security stemt af op je specifieke kritieke behoeften - van het voorkomen van bedreigingen en het jagen erop tot het op maat maken van beveiligingscontroles. De oplossing stelt je in staat om de uptime van systemen voor gebruikers te garanderen, meer mogelijkheden voor automatisering te vinden, en complexe werkstromen te vereenvoudigen.
  • Verzeker Uptime en Zichtbaarheid
    Je krijgt de mogelijkheid om te reageren op bedreigingen en de levenscyclus ervan te beheren met pro-actieve verdedigings- en herstelhulpmiddelen, waaronder het terugbrengen van systemen in een gezonde toestand om gebruikers en beheerders productief te houden, zodat je tijd bespaart die anders besteed zou kunnen worden aan het wachten op systeemherstel, het uitvoeren van herstel, of het opnieuw imagen van een geïnfecteerde machine.
  • Verbeter de bescherming tegen bedreigingen
    Samenwerken en versnellen van de identificatie van verdacht gedrag, betere coördinatie van afweer vergemakkelijken, en betere bescherming bieden tegen gerichte aanvallen en zero-day threats.
Placeholder for Burj khalifa w data poolBurj khalifa w data pool
Kenmerken

Trellix Endpoint Security

icon Machine learning om nieuwe malware te identificeren en te voorkomen
Machine learning om nieuwe malware te identificeren en te voorkomen
Machine-learning gedragsclassificatie detecteert zero-day bedreigingen in bijna real time, wat bruikbare informatie over bedreigingen mogelijk maakt. Het evolueert gedragsclassificatie automatisch om gedrag te identificeren en regels toe te voegen om toekomstige aanvallen te identificeren.
icon Sterke en doeltreffende prestaties helpen je op tijd te reageren
Sterke en doeltreffende prestaties helpen je op tijd te reageren
Trellix Endpoint Security (ENS) beschermt de productiviteit van gebruikers met een gemeenschappelijke dienstenlaag en onze nieuwe anti-malware core engine die helpt de hoeveelheid middelen en kracht die het systeem van een gebruiker vraagt te verminderen. Een adaptief scanproces vermindert de CPU belasting door te leren welke processen, en bronnen vertrouwd worden, en richt de middelen op alleen die welke verdacht lijken of van onbekende bronnen komen.
icon Gecentraliseerd management met meerdere deployment keuzes
Gecentraliseerd management met meerdere deployment keuzes
Echt gecentraliseerd beheer biedt meer zichtbaarheid, vereenvoudigt de werking, verhoogt de productiviteit van de IT, verenigt de beveiliging, en vermindert de kosten.

Maak kennis met het Trellix Ecosysteem

Het Trellix Platform leert en past zich aan voor levende bescherming, terwijl het native en open verbindingen levert en deskundige en ingebedde ondersteuning biedt voor je team.

Placeholder for Marketecture vectMarketecture vect
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates