Placeholder for Trellix Security Partner / ResellerTrellix Security Partner / Reseller
Platinum Partner

Trellix

Wanneer jouw security leert en zich aanpast aan de snelheid van dynamische en kwaadaardige actoren, worden de bedreigingen van morgen de bescherming van vandaag. Wij noemen dit living security.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Een frisse, nieuwe benadering van beveiliging

We wisten dat beveiliging anders kon. Snel genoeg om dynamische bedreigingen bij te houden. Intelligent genoeg om ervan te leren. Voortdurend in ontwikkeling om de overhand te houden. Daarom brengt Trellix een levende XDR-architectuur die zich aanpast aan de snelheid van bedreigingsactoren en geavanceerde informatie over cyberbedreigingen levert. Trellix verandert de betekenis en de mogelijkheden van beveiliging en geeft iedereen in jouw organisatie het vertrouwen dat hoort bij een betere beveiliging, elke dag weer.

Placeholder for Architectural stairs glass roofArchitectural stairs glass roof
Oplossingen

Ontdek het Trellix platform

Trellix Platform

Een levend, lerend XDR-ecosysteem

Maak kennis met het Trellix Platform, een modulair en open XDR-ecosysteem dat zich aanpast aan de uitdagingen van jouw bedrijf.

icon Learn & Adapt
Learn & Adapt
Het Trellix Platform leert en past zich aan voor levende bescherming terwijl het native en open verbindingen levert en deskundige en ingebedde ondersteuning biedt voor jouw team.
icon Endpoints
Endpoints
Houd jouw organisatie veerkrachtig met adaptieve preventie die zich razendsnel aanpast en reageert op bedreigingen. Klanten vertrouwen 75M endpoints toe aan Trellix.
icon Cloud
Cloud
Maximaliseer bedrijfsflexibiliteit door zero trust-principes en bescherm tegen frontdoor-, sidedoor- en backdoor-aanvallen, terwijl je tegelijkertijd het beleidsbeheer stroomlijnt.
icon Applications
Applications
Profiteer van uitgebreide, niet-invasieve bescherming voor jouw cloud-native applicaties, via veilige agile DevOps en zichtbare implementatieomgevingen.
icon Collaboration
Collaboration
De beveiliging van Trellix e-mail- en samenwerkingstools beschermt tegen grote blootstellingspunten en aanvallers, automatiseert voor een optimale productiviteit en maakt veilig en agile teamwork mogelijk.
icon Data & Users
Data & Users
Wij beveiligen jouw gegevens, ongeacht waar of hoe ze worden verplaatst, met beveiliging die intelligentie op schaal toepast en zich aan de hele onderneming aanpast.
icon Infrastructure
Infrastructure
Blokkeer malware en geavanceerde aanvallen op jouw infrastructuur met beveiliging die leert van dynamische input, zich aanpast met verfijnde reacties en configureert naar jouw behoeften.

Onze Trellix-experts staan voor je klaar

Nomios is een bekroonde partner van Trellix met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Trellix gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Trellix-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates