Placeholder for TufinTufin
Gold Partner

Tufin

Firewall management en netwerk security policy software.

Placeholder for Greg johnson j Wk Kaw4 Igic unsplashGreg johnson j Wk Kaw4 Igic unsplash

Orchestration van netwerkbeveiligingsbeleid in fysieke netwerken en hybride cloudplatforms

Tufin is marktleider op het gebied van oplossingen voor de orchestration van beveiligingsbeleid. Hiermee stroomlijnen bedrijven het beheer van beveiligingsbeleidsregels in complexe, heterogene omgevingen. Wijzigingen in de configuratie van de netwerkbeveiliging worden door Tufin automatisch ontworpen, ingericht, geanalyseerd en geaudit, vanaf de applicatielaag tot aan de netwerklaag. Dit garandeert bedrijfscontinuïteit dankzij een strenge beveiliging, snelle servicelevering en naleving van wet- en regelgeving in fysieke, private, publieke en hybride cloudomgevingen.

Tufin

Oplossingen

Voordelen

Tufin helpt bij het oplossen van de moderne uitdagingen van bedrijfsnetwerken

icon Meer zichtbaarheid
Meer zichtbaarheid
Beschik op een centrale locatie over meer zichtbaarheid van en controle over de beveiliging en de connectiviteit in zowel fysieke netwerken als hybride clouds.
icon Implementeer veranderingen sneller
Implementeer veranderingen sneller
Implementeer wijzigingen in een paar minuten zonder impact voor de beveiliging en naleving, met een op beleid gebaseerde automatisering die onafhankelijk is van leveranciers en platformen.
icon Cybersecurity
Cybersecurity
Verbeter de netwerkbeveiliging en verklein het doelwit door het definiëren en handhaven van een centraal beleid voor het complete hybride netwerk.
icon Naleving
Naleving
Garandeer ononderbroken naleving van branchevoorschriften en interne beveiligingsnormen. Daarmee voorkom je boetes en verminder je de kosten en moeite van het voorbereiden op een audit.
icon Connectiviteit
Connectiviteit
Versnel de uitrol van services en garandeer bedrijfscontinuïteit met applicatiegerichte beveiliging en connectiviteit die onafhankelijk zijn van de infrastructuur.

Waarom Tufin?

Met de bekroonde Tufin Orchestration Suite beschikken ondernemingen over beveiliging en flexibiliteit dankzij de netwerkbrede orchestration van beveiligingsbeleid voor vele technologieën en integraties.

  • Meer zichtbaarheid en controle in fysieke netwerken en hybride cloudomgevingen
  • Verklein het doelwit en zorg voor ononderbroken naleving
  • Implementeer beveiligingswijzigingen in enkele minuten in plaats van dagen.

Onze Tufin-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van Tufin met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Tufin zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Tufin-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates