Placeholder for Vectra Ai LogoVectra Ai Logo
Certified Partner

Vectra AI

AI-gestuurde netwerkdetectie en -respons voor jouw cloud, datacenter, IoT en enterprise.

Placeholder for Elevators underground stationElevators underground station

Ziet bedreigingen. Stopt inbraken.

's Werelds grootste financiële instellingen, fabrikanten, universiteiten, energie-, technologie-, software- en mediabedrijven plus federale agentschappen, dienstverleners, onderwijsinstellingen en gezondheidsorganisaties gebruiken Vectra cybersecurityoplossingen.

Klanten kunnen direct detecteren en reageren onmiddellijk op cyberaanvallen in de cloud, het datacenter, het ivd en de onderneming met de Vectra AI-gestuurde netwerkdetectie. Ze verhogen de efficiëntie tot 90% door het automatisch analyseren van gebruikers, apparaten en hun verkeer, en het prioriteren van waarschuwingen.

Vectra Network Detection en Response (NDR) Platform

Het Vectra NDR-platform verzamelt, detecteert en geeft prioriteit aan high-fidelity waarschuwingen in real time en reageert met geautomatiseerde handhaving of waarschuwingen aan beveiligingspersoneel. Beveiligingsteams gebruiken deze informatie voor de jacht op bedreigingen en onderzoeken achteraf via een abonnementsdienst. Om aangepaste beveiligingsanalyses te maken, analyseert Vectra de gegevens en zet deze door naar SIEM's en datameren.

Het Vectra-verschil: Beveiligingsonderzoek + Datawetenschap

  • Veiligheidsonderzoek: Team van toonaangevende veiligheidsonderzoekers distilleert het gedrag van aanvallers die afkomstig zijn van het beveiligen van 's werelds meest gevoelige activa.
  • Datawetenschap: Team van PhD gegevenswetenschappers die gedrag codificeren in onbeheerde, begeleide en diepgaande leermodellen.
  • Beveiligingsanalist in software: Geautomatiseerde Tier-1 activiteiten die resulteren in 34x werklastvermindering en kaarten tot 97% van het MITRE ATT&CK-raamwerk


Vectra AI

Oplossingen

Waarom Vectra

Vectra heeft een AI-gedreven cybersecurity platform ontwikkeld dat aanvallersgedrag detecteert om hosts en gebruikers te beschermen tegen compromissen, ongeacht de locatie. In tegenstelling tot andere oplossingen biedt Vectra Cognito high fidelity alerts in plaats van meer ruis, en ontcijfert gegevens niet zodat je veilig kunt zijn en uw privacy kunt behouden. De huidige cyberaanvallen maken gebruik van elk toegangsmiddel, dus we bieden een enkel platform voor cloud, datacenter, bedrijfsnetwerken en ivd-apparaten, niet alleen voor kritieke activa.

Onze Vectra-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van Vectra met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Vectra zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Vectra-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates