Placeholder for VM WareVM Ware
Certified Partner

VMware Cloud Management Platform

Een dynamische, consistente digitale basis voor de levering van apps die bedrijfsinnovatie mogelijk maken

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

VMware biedt een uitgebreid cloudbeheerplatform dat hybride (multi-cloud) omgevingen kan beheren, variërend van traditionele tot container (cloud native) workloads. vRealize versnelt de levering van IT-services door middel van automatisering en vooraf gedefinieerd beleid, wat zorgt voor hoge niveaus van flexibiliteit en flexibiliteit voor ontwikkelaars en bedrijfstakken terwijl het beheer en de controle behouden blijven.

Onafhankelijke analisten bij Ovum noemden VMware Cloud Management Platform de duidelijke leider in multicloud managementoplossingen.

Enterprise-ready hybrid cloud management platform (CMP)

VMware's cloud management-technologie maakt een dynamische, consistente digitale basis mogelijk om de apps te leveren die bedrijfsinnovatie stimuleren.

Een cloudinfrastructuur gekoppeld aan cloudbeheer biedt een gemeenschappelijke aanpak voor het bouwen en beheren van een hybride cloud van enterprise-kwaliteit. Hybride clouds op basis van VMware bieden hoge niveaus van flexibiliteit, efficiëntie en controle voor zowel traditionele als cloud-native, op containers gebaseerde applicaties. Op VMware gebaseerde clouds bieden IT-organisaties ook de mogelijkheid om hun applicatieteams een keuze te bieden door meerdere modellen te ondersteunen voor het aanvragen van services en ontwikkelaars de vrijheid te geven om de tools van hun keuze te gebruiken.

VMware

Wat levert het cloud management platform?

Voorzie infrastructuur en toepassingshulpmiddelen van je keuze van verbruik (API, catalogus of CLI) op basis van vooraf gedefinieerde beleidsregels en machtigingen.

Dag één en dag twee operaties in private, publieke en hybride clouds met behulp van VMware en andere leveranciers (AWS, Microsoft Azure, etc.) technologie.

De provisioning en het onderhoud van resources worden geautomatiseerd door middel van het maken van blauwdrukken (modellen) die alle componenten van aangevraagde services bevatten, samen met hun relaties, inclusief een mix van VM- en op containers gebaseerde services.

Een uniforme kijk op gezondheid en gebruik, geautomatiseerd prestatiebeheer, versnelde capaciteits- en planningsbeslissingen en proactieve ontdekking van problemen voordat ze gevolgen hebben voor eindgebruikers.

Uitgebreide rapportage en analyses die de capaciteitsvoorspelling en -planning verbeteren, terwijl de plaatsing van de werklast, de verwerving en het gebruik van resources worden geoptimaliseerd.

De VMware Marketplace biedt aanvullende integraties met derde partijen en aangepaste toepassingen en hulpmiddelen.

VMware

vRealize Suite

vRealize Suite is een hybride cloudbeheerplatform waarmee IT ontwikkelaars in staat worden gestelt om snel applicaties te bouwen in elke cloud met veilige en consistente bewerkingen. Het biedt ontwikkelaarvriendelijke infrastructuur (ondersteuning van VM's en containers) en een gemeenschappelijke benadering van hybride en multi-cloud, ter ondersteuning van grote openbare clouds zoals Amazon Web Services, Azure en Google Cloud Platform.

Better Together: productintegraties voor jouw cloud

VMware biedt native integraties voor alle SDDC-elementen (software defined data center): compute, networking, storage en management.

vRealize Suite biedt een gemeenschappelijke aanpak voor het bouwen en beheren van een hybride cloud voor ondernemingen. Op VMware gebaseerde hybride clouds aangedreven door vRealize Suite:

  • Biedt hoge niveaus van flexibiliteit, controle en efficiëntie voor zowel traditionele als cloud-native containergebaseerde applicaties.
  • Geeft IT de mogelijkheid om keuze te bieden aan hun applicatieontwikkelteams. Ze ondersteunen meerdere sandbox-modellen voor het aanvragen van services en geven ontwikkelaars de vrijheid om de tools van hun keuze te gebruiken.
VMware

Wat vRealize Suite levert

icon Application operations
Application operations
Hiermee kunnen ontwikkelaars snel de prestaties van sterk gedistribueerde op microservice gebaseerde cloud-apps in realtime vrijgeven, oplossen en optimaliseren.
icon Programmeerbare provisioning
Programmeerbare provisioning
Helpt ontwikkelaars en IT eenvoudig toegang te krijgen tot infrastructuur en toepassingsbronnen op elke cloud via API, catalogus of CLI met volledig levenscyclusbeheer.
icon Zelf-sturende operations
Zelf-sturende operations
Helpt IT de capaciteit en prestaties continu te optimaliseren op basis van operationele en zakelijke intenties.
VMware

vRealize Automation

vRealize Automation is een tool voor cloudautomatisering die de levering van IT-services versnelt door middel van automatisering en vooraf gedefinieerd beleid, dat ontwikkelaars een hoge mate van flexibiliteit en flexibiliteit biedt en IT-teams in staat stelt om wrijvingsloos beheer en controle te behouden.

VMware

Wat vRealize Automation levert

icon Agile door middel van cloud automation orchestration
Agile door middel van cloud automation orchestration
Versnel de end-to-end levering en beheer van infrastructuur en applicaties.
icon Controle door een soepel bestuursbeleid
Controle door een soepel bestuursbeleid
Zorg ervoor dat gebruikers de juiste bronnen of toepassingen van de juiste cloud op het juiste serviceniveau ontvangen voor de taken die ze moeten uitvoeren.
icon Keuze door flexibiliteit
Keuze door flexibiliteit
Multi-vendor, multi-cloud infrastructuur en stateful applicaties leveren en beheren door gebruik te maken van nieuwe en bestaande infrastructuur, tools en processen.
icon Kostenbesparing door efficiëntie
Kostenbesparing door efficiëntie
Verlaag operationele kosten door tijdrovende, handmatige processen te vervangen en extra kosten te besparen door geautomatiseerde terugvordering van inactieve bronnen.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates