Placeholder for VM WareVM Ware
Certified Partner

VMware

Gebruik elke app in elke cloud op elk apparaat met een digitale basis die is gebouwd op VMware-oplossingen voor moderne apps, multi-cloud, digitale werkruimte, beveiliging en netwerken.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

VMware is de beste keuze voor digitale bedrijven

VMware is wereldwijd marktleider op het gebied van cloudinfrastructuren en digitale werkplekken. Het bedrijf biedt klanten ongeëvenaarde vrijheid en flexibiliteit bij het bouwen en ontwikkelen van hun IT-omgevingen. Bedrijven gebruiken de oplossingen van VMware voor meer wendbaarheid door datacenters te moderniseren, innovatie te stimuleren met moderne apps, geweldige ervaringen te bieden met digitale werkplekken en het vertrouwen van klanten te vergroten met goede beveiliging.

VMware

Oplossingen

Waarom kiezen voor VMware?

Het nieuwe beveiligingsmodel van VMware bestaat uit drie lagen:

1. Veilige infrastructuur

VMware heeft ruim drie miljard dollar geïnvesteerd in het ontwikkelen van een veilige infrastructuur. Dankzij de unieke eigenschappen van een gevirtualiseerde infrastructuur kunnen beveiligingsmaatregelen meteen in de basisarchitectuur worden opgenomen. De beveiligingsstrategie van VMware is gebaseerd op het principe van minimale bevoegdheden en biedt eindgebruikers daarmee een nieuw en beter beschermingsniveau. VMware AirWatch past dit principe ook toe op apparaten, VMware Workspace ONE™ past het toe op de gebruikerstoegang en VMware NSX en microsegmentatie passen het principe van minimale bevoegdheden toe op het netwerk.

2. Geïntegreerd ecosysteem

Met een intelligente, veilige infrastructuur die zichtbaarheid van applicaties biedt, beschikken de partners van VMware in het hele ecosysteem van beveiliging over de tools waarmee ze bedreigingen snel kunnen identificeren. Op basis daarvan kunnen ze effectievere en gerichte reacties uitwerken en cyberbedreigingen voorkomen, isoleren of elimineren.

3. Cyberhygiëne

De infrastructuurtechnologieën van VMware werken op basis van best practices voor cyberhygiëne om de effectiviteit van de beveiliging verder te verbeteren. Deze best practices voor cyberhygiëne zijn bijvoorbeeld

  • Minimale bevoegdheden
  • Microsegmentatie
  • Encryptie
  • Multifactor-authenticatie
  • Patching

Onze VMware-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van VMware met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door VMware zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw VMware-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates